ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (17/12): Μια κατάσταση καλείστε να την δείτε από διαφορετική οπτική - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια σήμερα (17/12): Μια κατάσταση καλείστε να την δείτε από διαφορετική οπτική - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/12) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Συνεχίζει το ταξίδι της η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά σήμερα θα βρίσκεται αρκετά κοντά στον Κρόνο σε δυσαρμονική σχέση με τον Ουρανό. Συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο, μια αλλαγή καλείστε να κάνετε ή να αρχίσετε να βλέπετε μια κατάσταση από διαφορετική οπτική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, κοινωνικά θέματα ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα σας απασχολεί και θα πάρει αρκετή ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ψυχικές φορτίσεις μπορεί να οδηγούν τα βήματά σας γιαυτό καλό θα είναι να είστε όσο γίνεται περισσότερο συνειδητή/ός με τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προχωρήστε βήμα βήμα το πρόγραμμά σας ειδικά αν έχετε σκοπό να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, δύσκολη ημέρα για δράσεις τις οποίες δεν έχετε οργανώσει κατάλληλα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση ή ένα εγχείρημα στην καθημερινή σας ρουτίνα παίρνει ενέργεια και χρόνο σήμερα από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, κάποια πράγματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν παρόλο τις δυσκολίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις ή επαφές οι οποίες μπορεί να σας αγχώσουν ή να σας κρατήσουν πίσω με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα ενδέχεται να είναι πιο δύσκολη από άλλες ημέρες γιαυτό πράξτε ανάλογα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, προχωρήστε το πρόγραμμά σας κατά βούληση αποφεύγοντας όμως οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, πολλές πλανητικές δυναμικές στο ζώδιό σας σήμερα ανεβάζουν τους παλμούς και σας ωθούν να γίνετε περισσότερο δραστήριες/ος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται οι δυνάμεις σας να είναι λίγο πεσμένες γιαυτό αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θέλουν ενέργεια και δυναμική. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.