ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Είσαι Ζυγός και είναι Σκορπιός; Δες πόσο ταιριάζετε


Μάγκυ Πετροπούλου

16 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια: Είσαι Ζυγός και είναι Σκορπιός; Δες πόσο ταιριάζετε
Pexels
Αναλυτικός οδηγός

Σε αυτό το άρθρο όπως κατάλαβες θα σου μιλήσω για ζώδια. Αν είσαι Ζυγός και εκείνος Σκορπιός -ή και το αντίστροφο δηλαδή- και θες να μάθεις πως θα εξελιχτεί η γνωριμία σας, τότε αυτό το θέμα σε ενδιαφέρει απόλυτα. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ζυγός τρελαίνεται να βρίσκεται σε σχέση, του αρέσουν οι μακροχρόνιες... καταστάσεις, ζητούμενό του είναι πάντα η αγάπη και ποτέ ο χωρισμός -δύσκολα θα την πάρει αυτή την απόφαση και θα τα διαλύσει όλα.

Ο Σκορπιός αντίθετα θα το σκεφτεί πάρα πολύ καλά αν είναι περάσει την ερωτική ζωή του με έναν μόνο άνθρωπο και θα πρέπει να ηρεμήσει πολλές... φωνούλες μέσα του μέχρι να κάνει το επόμενο βήμα με το άτομο που του έχει αποσπάσει την προσοχή και τον ενδιαφέρει.

Jenny.Gr
Pexels

Τι θα συμβεί αν έρθουν κοντά;

Η αλήθεια είναι πως αυτός ο συνδυασμός δεν είναι ούτε ιδεατός, ούτε ιδανικός.

Κάθε μέρα θα προκύπτουν θέματα, άλλοτε μικρά και άλλοτε πιο μεγάλα και θα αναρωτιούνται συνεχώς αν πρέπει να συνεχίσουν να είναι μαζί ή να τραβήξουν ένα μεγάλο Χ σε όλα όσα έχουν περάσει.

Αυτό θα τους τρώει το μυαλό και την ψυχή και δεν θα τους αφήνει στιγμή να χαλαρώνουν, να αισθάνονται ασφάλεια και ευτυχία.

Πώς θα... δέσει το γλυκό

Αν θέλουν να είναι μαζί και να μοιράζονται κοινά πράγματα, εμπειρίες κτλ., τότε θα πρέπει να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Θα πρέπει να σκέφτονται τις ανάγκες του άλλου και να θέλουν να τις πραγματοποιήσουν και όχι να αδιαφορούν γι' αυτές και να κοιτάζουν μόνο τον εαυτό τους και τις προσωπικές τους επιθυμίες. Δύσκολο ναι. Ακατόρθωτο όχι.

Jenny.Gr
Pexels

Τι γίνεται στον ερωτικό τομέα;

Στην αρχή της σχέσης τους και όσο θα γνωρίζουν ο ένας τον άλλον θα υπάρχει τρελή χημεία.

Στην πορεία όμως, όσο τα προβλήματα θα αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια θα... ξενερώσουν και θα τους φύγει κάθε επιθυμία.

Τώρα που διάβασες τα παραπάνω, σκέψου τις επόμενες κινήσεις σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS