ΖΩΔΙΑ

Το Ωροσκόπιο της ημέρας των Χριστουγέννων είναι γεμάτο ρομαντισμό


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2023

Το Ωροσκόπιο της ημέρας των Χριστουγέννων είναι γεμάτο ρομαντισμό
Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, και ούτε ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να διακόψει όλη τη χαρά των γιορτών

Αν και η επικοινωνία μπορεί να είναι λίγο δύσκολη αυτή την εποχή, η πρόσφατη μετατόπιση του ήλιου στο ζώδιο της του Αιγόκερου καθιστά εύκολο να λάβεις πιο σοβαρά τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Ενώ οι δονήσεις του χειμερινού ηλιοστασίου μπορεί να μην ακούγονται ακριβώς τόσο μαγικές, το ωροσκόπιο των Χριστουγέννων του 2023 ενδέχεται να είναι το τέλειο δώρο για εσένα.

Καθώς ο ήλιος συνεχίζει το ταξίδι του μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου που κυβερνά ο Κρόνος, θα έχεις κίνητρο να αντιμετωπίσεις τις ευθύνες που απαιτούν αυξημένη αυτοπειθαρχία και προσήλωση. Ωστόσο, καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, θα θελήσεις διαισθητικά να απαλλαχθείς προσωρινά από τις σοβαρές υποχρεώσεις που έρχονται μαζί με το χειμερινό ηλιοστάσιο.

Στις 25 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, πυροδοτώντας τη φαντασία και την έμπνευση κάθε ζωδίου. Θα είναι εύκολο να οπτικοποιήσεις τις σχέσεις που λαχταράς, καθώς και τις καλλιτεχνικές προσπάθειες που έχεις νιώσει ότι καλείσαι να εξερευνήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, δεν υπάρχει ανώτατο όριο όταν πρόκειται για τις απολαύσεις που μπορείς να ζήσεις. Και, δεδομένου ότι η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ζώδιο του νερού, θα νιώσεις σύνδεση με τις ενδόμυχες ανάγκες σου και η εκπλήρωσή τους θα είναι δυνατή.

Δες πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από την αστρολογία την ημέρα των Χριστουγέννων:

Jenny.Gr

Κριός

Τα Χριστούγεννα, το αρμονικό τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα θα τροφοδοτήσει τις φιλοδοξίες ενότητας, γενναιοδωρίας και ανιδιοτέλειας σχετικά με τους κοινόχρηστους πόρους και τις ιδιωτικές σας υποθέσεις. Θα αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις με αισιοδοξία, αντί να ανησυχείς πολύ για την κατάσταση των εξόδων σου. Οποιαδήποτε δώρα παίρνεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι αποδεκτά και ο ενθουσιασμός που νιώθουν για τα δώρα τους θα απαλύνει τυχόν συναισθήματα τύψεων. Το να βλέπεις ευτυχισμένους τους ανθρώπους που αγαπάς είναι ανεκτίμητο.

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, η Αφροδίτη, θα σχηματίσει ένα ενιαίο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, τονίζοντας την ελπίδα και την αισιοδοξία που νιώθεις στις τρέχουσες σχέσεις σου. Μπορεί να φαντασιώνεσαι μια πιθανή σύνδεση μεταξύ εσού και ενός ιδιαίτερου ατόμου ή μπορεί να κάνεις μια ρομαντική δραστηριότητα με ένα άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος. Τα Χριστούγεννα έχεις την τύχη να συναναστρέφεσαι με αυτούς που σε αιχμαλωτίζουν και σε εμπνέουν.

Δίδυμοι

Καθώς λαμβάνει χώρα το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα βρίσκεις ευχαρίστηση και ικανοποίηση μέσα από τα απλά και καθημερινά. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα φιλοδοξείς για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όσον αφορά στις εργασίες και τις υποχρεώσεις σου και θα βρεις πιο δημιουργικούς και παραγωγικούς τρόπους για να λειτουργείς. Αυτή θα είναι μια τυχερή στιγμή για να ξεκινήσεις οποιαδήποτε καλλιτεχνική επαγγελματική προσπάθεια.

Jenny.Gr

Καρκίνος

Στις 25 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο στον ιδεαλιστικό Ποσειδώνα, τονώνοντας τα ρομαντικά σου ιδανικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα μαγευτείς από τυχόν ερωτικές σχέσεις που έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν σε κάτι σοβαρό.

Λέων

Καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται τα Χριστούγεννα, θα αισθανθείς αισιοδοξία για την τρέχουσα κατάσταση του σπιτιού σου και του κόσμου σου. Μπορεί να διοργανώνεις κάποιο εορταστικό τραπέζι στο σπίτι σου ή να περάσεις την ημέρα με την οικογένειά σου

Παρθένος

Τα Χριστούγεννα, η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, φέρνουν μια αίσθηση ενότητας και συμπόνιας στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους. Αν δυσκολεύτηκες να συνδεθείς με άλλους τις τελευταίες εβδομάδες, θα είναι πιο εύκολο να σχετιστείς καθώς πραγματοποιείται αυτή η διέλευση. Στην πραγματικότητα, είναι μια ευεργετική στιγμή για να μοιραστείς τις σκέψεις ή τις προοπτικές σου με όποιον περνάς τις διακοπές σου.

Jenny.Gr

Ζυγός

Καθώς ο κυβερνήτης του χάρτη σου, η Αφροδίτη, κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα βρίσκεις εκπλήρωση στα χρήματα, τους πόρους και τα υπάρχοντά σου. Είτε λάβεις το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο είτε αισθάνεσαι αισιοδοξία για την κατάσταση των οικονομικών σου, θα γεμίσεις με ευγνωμοσύνη καθώς εξελίσσεται αυτή η διέλευση

Σκορπιός

Στις 25 Δεκεμβρίου, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, εμπνέοντάς σε να αξιοποιήσεις τη φαντασία σου με νέους τρόπους. Καθώς η Αφροδίτη συνεχίζει να διασχίζει το ζώδιό σου, η διοχέτευση των καλλιτεχνικών σου ικανοτήτων θα είναι ένα αβίαστο κατόρθωμα, καθιστώντας αυτή μια τυχερή στιγμή για να μοιραστείς τα δώρα σου με άλλους. Θα αισθάνεσαι επίσης απίστευτα κοινωνικός, Σκορπιέ, οπότε φρόντισε να φλερτάρεις.

Τοξότης

Καθώς η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τα Χριστούγεννα, θα αξιοποιήσεις την ευφάνταστη πλευρά σου από την άνεση του εσωτερικού σου κόσμου. Αν και αυτή η διέλευση μπορεί να μην σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερα κοινωνικός, θα είναι εύκολο να φανταστείς τους τρόπους με τους οποίους θέλεις να επιδοθείς στις απολαύσεις της ζωής.

Jenny.Gr

Αιγόκερως

Τα Χριστούγεννα, η Αφροδίτη με τον ιδεαλιστικό Ποσειδώνα, θα σε κάνει να αισθανθείς απίστευτη αισιοδοξία. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να εμπνέεται από τους ανθρώπους που περιτριγυρίζεται και θα θελήσεις να μοιραστείς ανοιχτά τα όνειρα σου. Η έμπνευση θα έρθει μέσω της συζήτησης, Αιγόκερε, γι' αυτό μη διστάσεις να συζητήσεις τυχόν μελλοντικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Υδροχόος

Κατά τη διάρκεια του τρίγωνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 25 Δεκεμβρίου, θα οραματιστείς τα θέλω που έχεις για την καριέρα και την επαγγελματική σου ζωή. Αν δυσκολεύεσαι να μεταφέρεις με ακρίβεια τα ιδανικά που έχεις για τη δουλειά σου, αυτή η διέλευση θα το κάνει αβίαστο, Υδροχόε. Φροντίστε να γράψεις όποιες επαγγελματικές ιδέες έχεις.

Ιχθύς

Καθώς η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον 1ο σου οίκο της αυτοέκφρασης τα Χριστούγεννα, θα «βλέπεις» τις προοπτικές σου για τον κόσμο. Είναι μια τυχερή μέρα για να μοιραστείς γνώσεις με συνομηλίκους ή να συνδεθείς με άλλους μέσω κοινών απόψεων και τρόπων ζωής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.