ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (04/02): Δείτε τα πράγματα σφαιρικά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

3 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια σήμερα (04/02): Δείτε τα πράγματα σφαιρικά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (04/02) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη και ο Ερμής βρίσκεται σε κενό πορείας. Φτιάξτε το πρόγραμμά σας από τις 9πμ και μετά, χρησιμοποιείστε την ενέργεια του Τοξότη για να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ενεργή, αλλά καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο για πολύ σημαντικές δράσεις και ενέργειες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες γιατί είναι μια ημέρα που χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερη ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, καταστάσεις σας φέρνουν σε επαφή με βαθύτερες σκέψεις και νοήματα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν στα επόμενα βήματα που σκέφτεστε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, μπορείτε σήμερα να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας και να περάσετε όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σταθείτε στην ουσία των πραγμάτων αποφεύγοντας τα πολλά λόγια και τις λεπτομέρειες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, είναι σημαντικό για εσάς να διασκεδάσετε μέσα από ένα δημιουργικό εγχείρημα που ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα οργανώστε το πρόγραμμά σας κατά βούληση και όχι τόσο βάσει των τρεχόντων υποχρεώσεων. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι σημαντικότερο και πιο ωφέλιμο να ακούτε παρά να μιλάτε γιατί οι πληροφορίες που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η δημιουργία προσωπικών αξιών είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είναι μια ιδιαίτερη διεργασία για εσάς και αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία να εξετάσετε εκ νέου αυτό τον τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, χτες και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να βρείτε νέους τρόπους αυτό-έκφρασης και δημιουργίας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί από χτες να έχετε μπει σε σκέψεις ή να νιώθετε πως έχετε με κάποιον τρόπο επιβραδύνει το βήμα σας ωστόσο αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτα αντικειμενικό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και εσείς με σεβασμό και υπευθυνότητα μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό που σας ζητούν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να αναγνωριστούν τα επιτεύγματά σας είναι έντονη αυτή τη στιγμή και ο λόγος είναι κυρίως η επιθυμία σας για δομή και σταθερότητα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.