ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο χειριστικό ζώδιο, σύμφωνα με γνωστή αστρολόγο


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2024

Αυτό είναι το πιο χειριστικό ζώδιο, σύμφωνα με γνωστή αστρολόγο
Πιθανώς δεν είναι αυτό που περίμενες

Η Μαρία Χέγιες είναι μια από τις πιο διάσημες αστρολόγους παγκοσμίως, και έχει ιδρύσει το Trusted Astrology, μια εξαιρετικά επιτυχημένη πλατφόρμα προβλέψεων αστρολογίας. Ο τρόπος που ερμηνεύει η ίδια τις θέσεις των πλανητών, αλλά και τις όψεις που επηρεάζουν το κάθε ζώδιο, την έχουν καταξιώσει στον χώρο της.

Jenny.Gr


Σε αυτό το άρθρο, θα σταθούμε σε μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε και μίλησε για την χειριστικότητα. Η χειριστικότητα έχει διαφορά από την πειθώ, και από πιο ήπιες μορφές επηρεασμού του άλλου. Όταν μιλάμε για χειρισμό, εννοούμε την υποχθόνια και έμμεση προσπάθεια κάποιου να σε αλλάξει, να σε κάνει να σκεφτείς αλλιώς -όπως θέλει εκείνος- ή να νιώσεις τύχεις και ενοχές, για να πάρει εκείνος αυτό που θέλει. Πρόκειται για μια κατεξοχήν τοξική συμπεριφορά των προβληματικών προσωπικοτήτων, που μεταξύ άλλων πιέζουν και ελέγχουν.

Σύμφωνα με την Μαρία Χέγιες λοιπόν και το Trusted Astrology, το πιο χειριστικό ζώδιο του αστρολογικού κύκλου, είναι (αναπάντεχα) ο Ζυγός. Οι Ζυγοί είναι από τη φύση τους καλοί και έμπειροι στη διατήρηση της ισορροπίας. Αυτό σημαίνει πως ξέρουν να ψυχολογούν καλά τους γύρω τους, και να τους λένε τα πράγματα που θέλουν να ακούσουν, μόνο και μόνο για να τα φέρουν προς το μέρος τους. «Ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν «ακριβώς τον σωστό συνδυασμό καλού και κακού για να βεβαιωθούν ότι παίρνουν ό,τι θέλουν», συμπληρώνει η αστρολόγος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.