ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού: 3 ζώδια που θα έχουν εντάσεις και ανατροπές μέσα στις επόμενες ημέρες


JTeam

8 Φεβρουαρίου 2024

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού: 3 ζώδια που θα έχουν εντάσεις και ανατροπές μέσα στις επόμενες ημέρες
Στις 08/02/2024 ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο

Είναι ώρα για πολλά ζώδια να μαζέψουν τις δυνάμεις τους και να αποδεχτούν τις αλλαγές που πλησιάζουν στη ζωή τους, εξαιτίας του τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού. Ένα τετράγωνο με πολλές εκπλήξεις, ανατρεπτικά γεγονότα και αναγκαστικές αλλαγές. Ο Ουρανός είναι πλανήτης του απρόοπτου, της επαναστατικής διάθεσης, τον έντονων ξεσπασμάτων και των ανατρεπτικών γεγονότων. Συμβολίζει το «εγώ» στην αστρολογία και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή μας. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει μια Νέα Σελήνη, όπως τώρα.

Οι ημέρες αυτές θα είναι εκρηκτικές και μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που δεν τις βλέπαμε να έρχονται. Μπορεί να νιώσουμε ότι οι άλλοι μας προκαλούν με τη στάση τους και δεν αποκλείεται να αντιδράσουμε και να ξεσπάσουμε εξίσου ακραία. Αντιπαραθέσεις, χωρισμοί, αποστασιοποίηση και τσακωμοί είναι μέσα στα πιθανά σενάρια των ημερών εάν χάσουμε τον έλεγχο και δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Επιπλέον, τα σχέδια μας μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη, γεγονός που θα μας αναστατώσει και θα μας δημιουργήσει αστάθεια και νευρικότητα.

  • Ταύροι

Ο Ουρανός κινείται στο δικό σας ζώδιο και οι αλλαγές δεν έχουν σταματήσει να έρχονται στη ζωή σας. Εσείς θα βιώσετε έντονα αυτήν την όψη και περισσότερο το βάρος πέφτει σε θέματα καριέρας. Πιθανώς το κλίμα στα επαγγελματικά σας να μην είναι ιδανικό. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να λήξετε μια επαγγελματική συνεργασία ή να φύγετε από την τωρινή σας θέση. Οι αλλαγές, οι οριστικές αποφάσεις και η αλλαγή καταστάσεων όμως θα επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να μην βγείτε εκτός εαυτού, γιατί με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, ποτέ δεν μπορείτε να ξέρετε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

  • Σκορπιοί

Το επόμενο διάστημα για εσάς τους Σκορπιούς, γράφει ανατροπές. Η αστάθεια θα κυριαρχήσει παντού, από τα προσωπικά σας μέχρι και την οικογένεια και το σπίτι. Οι σχέσεις με τους γύρω σας θα είναι πολύ εύθραυστες και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα από το πουθενά και να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή με τους οικείους σας. Επίσης, για τις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να προκύψει μια ξαφνική μετακόμιση, ή να αλλάξετε εντελώς παραστάσεις στη ζωή σας, ακόμη και αν δεν το επιλέξετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί επίσης να αναστατωθείτε από παρελθοντικές καταστάσεις που θα έρθουν τώρα στην επιφάνεια, όμως δεν θα πρέπει να χάσετε την αυτοκυριαρχία σας και να παρασυρθείτε.

  • Υδροχόοι

Επεισοδιακό θα είναι το επόμενο διάστημα για εσάς τους Υδροχόους. Μαζέψτε τις δυνάμεις σας, γιατί θα χρειαστεί πολλή υπομονή προκειμένου να μην χάσετε τον έλεγχο στις καταστάσεις. Αν είχατε καταπιεστεί το προηγούμενο διάστημα σε κάποια σχέση ή συνεργασία, πιθανώς να μπει τώρα ένα επεισοδιακό τέλος. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία για απελευθέρωση και ανεξαρτησία, ακόμη κι αν χρειαστεί να πληγώσετε κάποιο πρόσωπο ή να λήξετε καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν σταθερές στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να κόψετε οριστικά δεσμούς και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις, όσο και αν σας πληγώσει αυτή η εξέλιξη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS