ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (19/02): Ήλιος στους Ιχθύες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

18 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια σήμερα (19/02): Ήλιος στους Ιχθύες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (19/02) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων φωτίζοντας κυρίως αρετές που βρίσκονται βαθιά μέσα μας. Η φαντασία θα είναι ιδιαίτερα ενεργή και θα μας βοηθήσει να εισχωρήσουμε σε βαθύτερα κανάλια αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να προσέξουμε την ονειροπόληση και ουτοπία, οι οποίες θα αλλοιώσουν την αντικειμενική πραγματικότητα. Ο σεβασμός στα τραύματα, στη διαφορετικότητα, στην ιδιαιτερότητα του άλλου γίνονται επίκαιρες αξίες και αρετές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα τα οποία έχετε αφήσει πίσω. Η διαίσθησή σας δυνατή όσο ποτέ μπορεί να γίνει αρωγός στις δράσεις σας όσες προκλήσεις και αν έρθουν στον δρόμο σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, για τις επόμενες 30 ημέρες ο Ήλιος στους Ιχθύες σας δίνει τη δυναμική του σε τομείς όπου η συνεργασία και το κοινό όραμα μπορεί να σπάσει οποιονδήποτε φράγμα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στους Ιχθύες σας βοηθά να κατανοήσετε πως εκτός της εξυπνάδας, της ευελιξίας και της λογικής, η αγάπη, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια είναι αρετές οι οποίες μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε γεμάτη/ος και πως ενδέχεται να έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία από όσο νομίζατε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, με τον Ήλιο να διασχίζει το ζώδιο των Ιχθύων θα έρθετε και εσείς πιο κοντά με έννοιες πιο φιλοσοφικές, πιο πνευματικές και πιο εσωτερικές. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, με τον Ήλιο στους Ιχθύες θα μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες στο σήμερα της ζωής σας από διαφορετικές, πιο φωτεινές πλευρές. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος θα ταξιδέψει απέναντι σας για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζοντας το δρόμο για να πετύχετε καλύτερες συνεργασίες και πιο ουσιαστικές συνδέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, το φως του Ήλιου στους Ιχθύες φωτίζει κυρίως ζητήματα που είναι κινητοποιημένα στη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, ευεργετική η θέση του Ήλιου στους Ιχθύες για εσάς ιδιαίτερα αν ασχολείστε με μία δραστηριότητα η οποία είναι περισσότερο καλλιτεχνική. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με τη προσωπική σας ζωή, την οικογένεια και το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων σας βοηθά να κάνετε πιο ραφιναρισμένες, αφηρημένες σκέψεις και να εστιάσετε τη προσοχή σας σε θέματα που πραγματικά μπορούν να σας δώσουν χαρά και να ανεβάσουν την διάθεσή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, η πραγματικότητα από τη φάση των ονείρων μπορεί να έχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα αλλά είστε σε θέση να καταλάβετε πότε είστε στην μία πλευρά και πότε στην άλλη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φέρνει μαζί του και τη νέα Ηλιακή σας επιστροφή, τη προσωπική σας Πρωτοχρονιά. Μία νέα αρχή σε κάτι που αγαπάτε και λαχταράτε με την καρδιάς σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.