ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (25/02): Αυτοσυγκέντρωση και αυτοσυγκράτηση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

24 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια σήμερα (25/02): Αυτοσυγκέντρωση και αυτοσυγκράτηση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (25/02) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου κρατώντας ενεργά τα ζητήματα της χθεσινής Πανσελήνου. Η ανάγκη να τακτοποιηθούν εκκρεμότητα και να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά θα μονοπωλεί στις σκέψεις σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στην Παρθένο δύσκολα θα σας κρατήσει σε πλαίσιο αυτές τις ημέρες. Περισσότερο ετοιμοπόλεμη/ος είστε σήμερα για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε μπει εμπόδιο στο δρόμο σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, διάφορες καταστάσεις μπορεί να σας μπερδέψουν λίγο αυτές τις ημέρες με την Σελήνη στην Παρθένο και λόγω της χθεσινής Πανσελήνου. Να προχωρήσετε μπροστά; Να κάνετε την κίνηση; Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, το κλειδί της σημερινής ημέρας είναι η ευελιξία κυρίως στην επικοινωνία. Μέσα από συζητήσεις θα μπορέσετε με ευκολία να προσαρμοστείτε εκεί που νιώθετε πως χρειάζεται. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, ένα οικογενειακό θέμα που αφορά κυρίως τις κτήσεις ή κάτι που νιώθετε πως σας ανήκει έρχεται στην επιφάνεια προς επίλυση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η επαφή σας με τους άλλους ανθρώπους έρχεται στο επίκεντρο γιατί γίνονται καθρέφτες δικών σας χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων. Με αυτό το τρόπο έρχεστε σε επαφή με κομμάτια δικά σας προς βελτίωση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, το μυστικό της επιτυχίας σήμερα είναι να αφεθείτε. Να φύγετε από τα καθημερινά, να αλλάξετε παραστάσεις, να δείτε καινούργιες εικόνες, ακόμη και να τις δημιουργήσετε εσείς η/ο ίδια/ος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ο χρόνος δυστυχώς δεν γυρίζει πίσω. Ότι ειπώθηκε, ειπώθηκε, ότι έγινε, έγινε, αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να γυρίσετε σελίδα. Θα παραμείνετε στην ίδια σελίδα για λίγο καιρό ακόμη δίνοντας την ευκαιρία σε εσάς και τους άλλους να ξαναγράψετε την ιστορία σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η ημέρα βοηθά αυτούς που γνωρίζουν καλά αυτό που πραγματικά θέλουν. Είναι σημαντική στιγμή για εσάς να ξέρετε αν αυτό που έχετε καταπιαστεί αυτή την στιγμή σας δίνει ενήλικη χαρά. Τα πλανητικά δρώμενα και η Σελήνη στην Παρθένο σας δείχνουν τον τομέα που χρειάζεται να ρίξετε το βάρος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η ημέρα ζητά προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι ένας αγώνας που δίνετε και νιώθετε πως δεν έχετε την ελευθερία κινήσεως που θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η ημέρα σήμερα και γενικότερα αυτό το διάστημα χρειάζεται προγραμματισμό πριν κάνετε οποιαδήποτε δράση. Ο ψυχικός σας κόσμος βρίσκεται σε αναβρασμό και θα μπορούσε να λειτουργήσετε παρορμητικά, κάτι που δεν είναι ωφέλιμο με κέντρο εσάς αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα και η Σελήνη στην Παρθένο εστιάζουν την ενέργεια τους σε προσωπικά σας θέματα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες αλλάζουν ή μεταβάλλονται. Αυτός ο τομέας για εσάς χρειάζεται επανεξέταση και άμεση λύση των θεμάτων που προκύπτουν από την αρχή και όχι λίγο πριν το τέλος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα τα πράγματα δεν λειτουργούν τόσο εύκολα ή γρήγορα όσο θα θέλατε. Καθυστερήσεις ή η κακή συνεννόηση είναι στο μενού της ημέρας οπότε προσπαθήστε να είστε περισσότερο προσεκτική/ός σε οτιδήποτε κάνετε ή/και στα μηνύματα που θέλετε να ακούσουν οι άλλοι. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.