ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (26/02): Αποφύγετε τις αποσπάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

25 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια σήμερα (26/02): Αποφύγετε τις αποσπάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/02) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μεταξύ 2μμ και 4μμ περίπου γιαυτό αποφύγετε το συγκεκριμένο διάστημα να επενδύσετε την ενέργειά σας σε πολύ σημαντικά ζητήματα. Η είσοδός της στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με ότι ανήκει στη σφαίρα «σχέσεις και συνεργασίες». Από το μεσημέρι και μετά δώστε χώρο και χρόνο σε ότι σας κάνει να νιώθετε οικεία και ευχάριστα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά απέναντι σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας ζητούν να βγείτε προς τα έξω και να μεταφέρετε τα μηνύματά σας και τις ιδέες σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, δημιουργική ημέρα για δράσεις που αφορούν καταστάσεις στη καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η ενέργειά σας είναι καλή και μπορείτε να «καλουπώσετε» τη δυναμική σας και να δημιουργήσετε ένα παραγωγικό κανάλι. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σήμερα μιας και υπάρχει η τάση να έρθουν στην επιφάνεια σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα από συζητήσεις και επαφές. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα υπάρχει η ώθηση να προχωρήσετε στο δρόμο της επιλογής σας αρκεί να σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, κοινωνικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και να ψάχνετε τρόπους και νέες ιδέες ώστε να προσεγγίσετε κάτι που θέλετε αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, είναι ευνοϊκή η σημερινή ημέρα γιαυτό φροντίστε να δώσετε τη δυναμική σας σε ένα εγχείρημα το οποίο όχι μόνο μπορεί να αναπτυχθεί αλλά και να σας δώσει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε σε κάτι το οποίο είναι επιτεύξιμο και να σταθείτε στις λεπτομέρειες και τις έννοιες πίσω από το κείμενο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, ευνοϊκή ημέρα για οτιδήποτε κάνετε σήμερα αρκεί να το πιστεύετε και να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις που έρχονται σχετικά με αυτό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορεί αντικειμενικά να κουραστείτε λίγο περισσότερο είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο γιαυτό φροντίστε τουλάχιστον το αποτέλεσμα να σας ανταμείψει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.