ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (4/3 - 10/3)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

3 Μαρτίου 2024

Olivia Wilde - Ιχθύς
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 4/3 - 10/3 για κάθε ζώδιο

Μια εβδομάδα που έχει πολύ έντονο το στοιχείο του απροσδόκητου και των ξαφνικών γεγονότων. Καλό είναι, ειδικότερα στις 7 με 10 Μαρτίου, να προσέχουμε όλοι για υπερφίαλες δηλώσεις που μπορούν να γίνουν στο περιβάλλον μας και να είμαστε πιο καχύποπτοι αναφορικά με την αλήθεια. Η επικοινωνία μας αλλάζει και γίνεται πιο παρορμητική και έντονη. Οι Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, από την Κυριακή 10/3 και για τον υπόλοιπο μήνα, θα απολαμβάνουν ολοκαίνουργια ευοίωνα ξεκινήματα στη ζωή τους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (4/3 - 10/3)

Κριός

Μια εβδομάδα κατά την οποία, ιδιαίτερα στην αρχή της, μαθαίνετε νέα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με τα οικονομικά και επαγγελματικά σας.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές με φίλους καθώς κάποια συζήτηση για δανεικά χρήματα μπορεί να χαλάσει προσωρινά την ατμόσφαιρα. Παράλληλα, αξιολογήσετε λίγο καλύτερα το πού θα ξοδέψετε τα χρήματά σας το Σαββατοκύριακο γιατί μια αγορά ή επένδυση μπορεί τελικά να αποδειχτεί υπερεκτιμημένη.

Από 10 Μαρτίου και για ένα μήνα, ο Ερμής στο ζώδιό σας σας βοηθάει να εκφράζεστε πιο εύκολα και πιο εποικοδομητικά. Από αυτό το Σαββατοκύριακο μέχρι και αρχές Απριλίου θα χρειαστεί να ξεκουραστείτε παραπάνω, να καλομάθετε τον εαυτό σας με cocooning, καλή διατροφή και ύπνο για να βοηθήσετε το κουρασμένο ανοσοποιητικό σας.

Από 10 Μαρτίου μέχρι και αρχές Απριλίου μην εκπλαγείτε αν θελήσετε να ξεκαθαρίσετε σχέσεις και καταστάσεις με τοξικά άτομα από το περιβάλλον σας αφού αξιολογήσετε πρώτα ότι σας επιβαρύνουν ψυχολογικά.

Ταύρος

Αναμφισβήτητα, αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονο το στοιχείο της διασκέδασης, της κοινωνικοποίησης και της αισιοδοξίας. Για έναν μήνα, μέχρι και μέσα Απριλίου, γίνεστε το party animal του ζωδιακού.

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σας υπάρχουν πολύ θετικά νέα, ειδικότερα στις 6 και 7 Μαρτίου, καθώς πείθετε ανώτερους και συνεργάτες ότι πρέπει να αναλάβετε έναν νέο εργασιακό ρόλο που σας ταιριάζει περισσότερο. Δεν αποκλείεται αυτές οι επαγγελματικές επαφές να γίνουν παρασκηνιακά.

Το Σαββατοκύριακο λειτουργεί αποτρεπτικά, όμως, για αποφάσεις αναφορικά με την καριέρα σας καθώς θα βρίσκεστε σε έλλειψη διαύγειας.

Το Σαββατοκύριακο αν είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι καλό είναι να μην υπερφορτώσετε το ταίρι σας με υποχρεώσεις και γίνετε πιεστικοί γιατί μια παραπάνω διάθεση εκνευρισμού θα την έχετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αξιοποιήστε τις ημέρες 8 και 10 Μαρτίου καθώς μια νέα γνωριμία ή μια ήδη υπάρχουσα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ρομαντικό.

Δίδυμοι

Αν μη τι άλλο αυτή η εβδομάδα βοηθάει πολύ τα επαγγελματικά σας στις 4 και 5 Μαρτίου και δίνει τεράστια ώθηση που ξεκινάει επίσημα από τις 10 του μήνα και ολοκληρώνεται κάπου στα μέσα Απριλίου. Δημιουργούνται, λοιπόν, οι συνθήκες για θετικές αλλαγές στην καριέρα σας καθώς και για επιβράβευση κόπων με κάποια προαγωγή ή αύξηση.

Ό,τι επιθυμείτε να πετύχετε ως αλλαγή καριέρας τολμήστε το αυτό το διάστημα.

Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε στις συζητήσεις και επικοινωνίες σας αναφορικά με τα επαγγελματικά είναι στις 7 και 8 Μαρτίου που πρέπει με ρεαλιστικά κριτήρια να κρίνετε αν αυτά που σας υπόσχονται μπορούν να πραγματοποιηθούν. Πιθανόν να υπάρξουν υποσχέσεις “too good to be true”.

Σε ρυθμούς έντονης διασκέδασης και κοινωνικοποίησης θα βρεθείτε 6 και 7 Μαρτίου. Αυτές οι ημέρες είναι πολύ βοηθητικές για να υλοποιήσετε και έναν σημαντικό προσωπικό σας στόχο.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα φαίνεται ιδιαίτερα γόνιμη για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας και όλα βαίνουν καλώς αρκεί να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή το Σαββατοκύριακο που θα υπάρχει αυξημένος εκνευρισμός.

Οι ημέρες 8 και 9 Μαρτίου σας βοηθάνε να περάσετε πολύ ρομαντικά και αξιομνημόνευτα αν βρίσκεστε σε κάποιο ταξίδι. Παράλληλα, αν είστε καλλιτέχνες, τώρα η έμπνευση θα σας κάνει ένα σπουδαίο δώρο ώστε να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό ως έργο ή project.

Από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου κάποια σχέδιά σας φαίνεται να ανατρέπονται απροσδόκητα μέσα από ξαφνικά γεγονότα. Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο ίσως μπερδευτεί η προσωπική και ερωτική σας ζωή με το φιλικό σας περιβάλλον και αυτό δεν θα έχει ιδιαίτερα ευχάριστο αποτέλεσμα. Διαφυλάξτε τις πολύ προσωπικές σας πληροφορίες και μην τις μοιράζεστε με γνωστούς και φίλους.

Δεν αποκλείεται το έντονο κλίμα του Σαββατοκύριακου να μετατρέψει και μια φιλική σας σχέση σε εφήμερη ερωτική ιστορία.

Λέων

Η εβδομάδα στις 4 και 5 Μαρτίου ξεκινάει με ξαφνικές αλλά εποικοδομητικές συναντήσεις και επαφές που θα οδηγήσουν σε κάτι γόνιμο για τα επαγγελματικά σας. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ευκαιρίες θα δημιουργηθούν και στον ερωτικό τομέα και ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου.

Στις 8 και 9 Μαρτίου προσέξτε τις αποφάσεις που παίρνετε αναφορικά με τις επενδύσεις και τη διαχείριση των οικονομικών σας. Αυτές τις ημέρες δεν θα είναι καθαρό το τοπίο στα οικονομικά σας και μια λανθασμένη απόφαση μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική ζημιά.

Το διήμερο στις 8 και 9 Μαρτίου βοηθάει πολύ τους δεσμευμένους του ζωδίου να ανανεώσουν τη σχέση με το ταίρι τους με τρυφερές στιγμές και έντονο ερωτικό πάθος. Αν είστε αδέσμευτοι, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτό το διήμερο να εμφανιστεί ένα γνωστό σας situationship (=σχέση που δεν τη λες ακριβώς και σχέση) με ρομαντικές διαθέσεις.

Παρθένος

Αυτή είναι μια πολύ θετική εβδομάδα για εσάς, αγαπημένοι Παρθένοι, που λειτουργεί ως προθάλαμος για τον επόμενο μήνα που θα συμβούν μικρά θαυματάκια στην προσωπική σας ζωή. Τώρα το σύμπαν συνωμοτεί ώστε αν είστε ελεύθεροι να κάνετε μια ολοκαίνουργια υπέροχη σχέση με μονιμότητα και σταθερότητα.

Αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας προχωράει ένα βήμα μπροστά. Οι ημέρες που ευνοούνται πολύ τα ερωτικά είναι οι 4, 8 και 10 Μαρτίου. Ειδικά για τους παρθένους του τρίτου δεκαημέρου, στις 7 και 8 Μαρτίου συμβαίνει κάτι αξιοσημείωτα ρομαντικό και γλυκό στην ερωτική σας ζωή.

Στις 6 και 7 Μαρτίου επιτυγχάνετε εργασιακούς στόχους οι οποίοι θα σας αποδώσουν και οικονομικό κέρδος. Δεν αποκλείεται τώρα να ασχοληθείτε και με μία συμπληρωματική εργασία που θα σας φέρει έξτρα εισόδημα.

Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι την υπερκόπωση και την κούραση προς το Σαββατοκύριακο. Στο τέλος της εβδομάδας, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας.

Ζυγός

Ακάθεκτοι προχωράτε, αγαπητοί Ζυγοί, στο μονοπάτι του έρωτα, της αισιοδοξίας αλλά και της έντονης δημιουργικότητας. Αν είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε τον έρωτα, αυτές οι ημέρες έρχονται σαν βάλσαμο, ιδιαίτερα στις 6, 7 Μαρτίου καθώς και το Σαββατοκύριακο. Αν αυτό το διάστημα τρέχει μία ερωτική ιστορία που σας γοητεύει υπάρχει προοπτική να γίνει μόνιμη σχέση. Ιδιαίτερη εύνοια έχετε οι Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου.

Ο Ερμής, από τις 10 Μαρτίου που περνάει στο ζώδιο του Κριού, σας βοηθά να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και γοητευτικοί στη θεματολογία του έρωτα.

Παράλληλα, από 7 έως 9 Μαρτίου μπορεί να αισθανθείτε μια αυξημένη κόπωση, προσέξτε μόνο μην καταφύγετε σε υπερβολική χρήση φαρμάκων γιατί θα έχει αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Από τις 10 Μαρτίου και για ένα μήνα θα ασχοληθείτε έντονα με το να επαναφέρετε την ευεξία σας στα επιθυμητά επίπεδα.

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα έχει πολλές ευκαιρίες για την αισθηματική σας ζωή αλλά έχει και μία κρυμμένη παγίδα. Ας ξεκινήσουμε όμως από τα ευχάριστα. Αν είστε από αυτούς που αναζητούν τον έρωτα, αυτές οι ημέρες βοηθάνε πολύ δίνοντας ευκαιρίες για μια πολύ θετική εξέλιξη. Πολύ βοηθητικές ημέρες είναι οι 4, 8 και 10 Μαρτίου.

Στις 8 Μαρτίου απολαύστε το ρομάντζο αλλά καλύτερα μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις στα ερωτικά σας καθώς θα υπάρξει μία αισθηματική υπερφόρτωση και θολούρα λόγω Ποσειδώνα. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις στα ερωτικά για αργότερα -από 10 Μαρτίου και μετά.

Αν είστε καλλιτέχνης και χρειάζεστε έμπνευση για να ολοκληρώσετε κάποιο δημιουργικό σχέδιο θα σας βοηθήσει εξαιρετικά ο Ποσειδωνας στις 8 Μαρτίου.

Ιδιαίτερο καμπανάκι σας χτυπάω για το Σαββατοκύριακο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου ή αρχές του τρίτου ή αν έχετε ωροσκόπο Σκορπιό. Θα υπάρξει έντονος εκνευρισμός με τα οικογενειακά σας πρόσωπα ή μπορεί να τεθούν διαφωνίες σε θέματα συγκατοίκησης με το ταίρι σας.

Τοξότης

Στις 4, 5 αλλά και 10 Μαρτίου θα έχετε κάποιες ξαφνικές ιδέες για την βελτίωση της καθημερινότητάς σας αλλά και των εργασιακών σας που θα αποδώσουν. Το κλίμα με τους συναδέλφους σας στον εργασιακό χώρο φτιάχνει αισθητά. Ειδικά από τις 10 Μαρτίου και για ένα μήνα, θα ευνοηθείτε σε θέματα που αφορούν ζητήματα σπιτιού ενώ θα υπάρξει και έντονη βελτίωση των οικογενειακών σας σχέσεων.

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση ενός νέου σπιτιού για αγορά ή ενοικίαση, από τις 10 Μαρτίου και μετά, θα έχετε ευκαιρίες να βρείτε αυτό που ακριβώς ζητάτε.

Η μοναδική μέρα που δεν ευνοεί αποφάσεις σχετικές με θέματα σπιτιού και οικογένειας είναι στις 8 Μαρτίου. Προτιμήστε τις σημαντικές αποφάσεις για αυτούς τους τομείς να τις πάρετε από τις 10 Μαρτίου και μετά.

Ιδιαίτερη προσοχή να δείξετε στην οδήγησή σας και στις απότομες κινήσεις από 8 έως 10 Μαρτίου, καθώς θα έχετε αυξημένο εκνευρισμό που δεν θα σας ωφελήσει καθόλου.

Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν ή μπορεί να εξελιχθεί ευχάριστα μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία στις 6 και 7 Μαρτίου.

Αιγόκερως

Αυτό το διάστημα βρίσκεστε σε έναν έντονο επικοινωνιακό οίστρο και καταφέρνετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας, ακόμη και στις ερωτικές σας γνωριμίες. Αυτό το διάστημα αξιοποιείτε τις ήδη υπάρχουσες γοητευτικές γνωριμίες αλλά κάνετε και νέες ενώ σας ευνοεί πολύ σε αυτό και το διαδίκτυο. Δεν αποκλείεται στις 4 ή 10 Μαρτίου, αν βρίσκεστε σε κάποια εκδρομική εξόρμηση, να κάνετε μια σημαντική γνωριμία ερωτικού ενδιαφέροντος.

Την Παρασκευή στις 8 Μαρτίου υπάρχει μία αστρολογική ιδιαιτερότητα λόγω Ποσειδώνα που υποδεικνύει ότι πρέπει να φιλτράρετε αυστηρά αυτά που ακούτε και να κρατήσετε μικρό καλάθι με τις υποσχέσεις των άλλων. Παράλληλα, μπορεί να βρίσκεστε σε έντονη ρομαντική διάθεση αλλά προσέξτε τι υπόσχεστε κι εσύ στους άλλους γιατί μπορεί να φανείτε μετά ανακόλουθοι.

Το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας της διάθεσής σας για καλοπέραση, μπορεί να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα σε διασκέδαση ή αγορές που αφορούν τα παιδιά σας -αν είστε γονείς.

Υδροχόος

Το βασικό σας μέλημα και αυτή την εβδομάδα έχει να κάνει με τα χρήματα. Εδώ υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις που φέρνουν την άνοδο των οικονομικών σας, είτε αυτό είναι από κάποια πώληση ή εκμετάλλευση ενός οικογενειακού ακινήτου είτε είναι από την αξιοποίηση ενός ταλέντου σας που δημιουργεί μία νέα πηγή εισοδήματος.

Προσοχή δείξτε στις 8 Μαρτίου στις οικονομικές δοσοληψίες, καθώς θα εμφανιστεί μια πρόταση για νέα πηγή εισοδήματος η οποία όμως θα έχει υψηλό ρίσκο και δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη ευκαιρία!

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε από 8 έως 10 Μαρτίου, ειδικά οι Υδροχόοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου με αρχές τρίτου, καθώς θα έχετε έντονο εκνευρισμό και μπορεί να εκπλαγείτε από ξαφνικά γεγονότα. Οι οικογενειακές σχέσεις θα δεχτούν αναταραχή εκείνες τις ημέρες αλλά προσέξτε ιδιαίτερα και το θέμα ασφαλείας του σπιτιού ως οίκημα.

Από την άλλη, ένα γεγονός αναφορικά με το σπίτι σας που μπορεί να είχε προκύψει το καλοκαίρι έρχεται να σας προβληματίσει ξανά.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα έρχεται στο ζώδιό σας μια νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου και θα φέρει σπουδαία νέα ξεκινήματα που κρύβουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!
Στις 4 και 10 Μαρτίου θα έχετε ξαφνικές επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

Από 7 έως 9 Μαρτίου, ειδικά αν είστε Ιχθύς του τρίτου δεκαήμερου θα βρίσκεστε εντελώς στον κόσμο σας επιβεβαιώνοντας την φήμη του γνήσιου Ιχθύ ότι είναι εντελώς διαφορετικός από τα υπόλοιπα ζώδια – ναι, λίγο weirdo. Από τη μία, θα δουλεύει υπερβολικά το ένστικτο και η διαίσθησή σας και θα βρίσκεστε σε day dreaming. Από την άλλη, προσέξτε τις παρανοήσεις με το περιβάλλον σας αφού θα είναι σα να μιλάτε εσείς σουαχίλι και οι άλλοι ρώσικα.

Η 10η Μαρτίου κρύβει μια ωραία έκπληξη για εσάς, καθώς η νέα Σελήνη στο τρίτο δεκαήμερο των Ιχθύων χαρίζει νέα ξεκινήματα με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Τα αποτελέσματα της σημαντικής αυτής νέας Σελήνης θα φανούν στο δεύτερο εξάμηνο του 2024.

SOS: Το Σαββατοκύριακο προσέξτε ιδιαίτερα την οδήγησή σας και τις απότομες κινήσεις γιατί μπορεί να είστε απρόσεκτοι και αυτό να γίνει επικίνδυνο. Παράλληλα, φροντίστε να μην πολυστεναχωρηθείτε από νέα που μπορούν να φτάσουν στα αυτιά σας σχετικά με άτομα που σας απασχολούν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS