ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και γενναιότητα: Τα 4 ζώδια που δεν φοβούνται τίποτα


JTeam

7 Μαρτίου 2024

Ζώδια και γενναιότητα: Τα 4 ζώδια που δεν φοβούνται τίποτα
Pexels/ Ben Mack
Μερικά ζώδια, δεν φοβούνται κανέναν και τίποτα

Είμαστε άνθρωποι και είναι λογικό να αισθανόμαστε φόβο. Φόβο για τις προκλήσεις του μέλλοντος, φόβο ότι μπορεί να μην τα καταφέρουμε, φόβο ότι ίσως δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους. Και αυτό, είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό και υγιές - μέχρι ένα σημείο.

Υπάρχουν, μερικά ζώδια, όμως, που είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Η ικανότητά τους να αξιολογούν τους φόβους τους, να τους αντιμετωπίζουν, να τους ξεπερνούν και να «βλέπουν» κάθε εμπόδιο ως πρόκληση, είναι κάτι που τα ξεχωρίζει.

Ποια είναι;

Κριός

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς και κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου και της γενναιότητας. Είναι παράλληλα, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οπότε χαρακτηρίζεται από τις ηγετικές ικανότητες του την ασταμάτητη θέλησή του να τα βάλει με όλους τους «αντιπάλους». Και ναι, είναι το πιο ριψοκίνδυνο ζώδιο από όλα. Για έναν Κριό, μια ζωή χωρίς ρίσκα, συγκινήσεις και προκλήσεις, είναι το χειρότερο σενάριο.

Λέων

Ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον ήλιο, ο Λέων είναι το ζώδιο που δεν πρέπει να αμφισβητήσεις ποτέ. Θέλει πάντα να αφήνει άφωνους τους άλλους από τη λύπη τους που σκέφτηκαν ότι μπορεί να μην τα καταφέρει σε κάτι. Παρόλο που μπορεί να μην είναι το πιο πονηρό από τα ζώδια, είναι σίγουρα ένα από τα πιο
θαρραλέα.

Υδροχόος

Σε αντίθεση με τα άλλα τρία ζώδια της φωτιάς σε αυτή τη λίστα, ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα. Κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της καινοτομίας και του ατομικισμού. Έτσι, ενώ τα άλλα τρία ζώδια μπορεί απλώς να σκέφτονται κατευθείαν ένα πρόβλημα με την απόλυτη δύναμη της προσωπικότητάς τους, ο Υδροχόος χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού του για να αναλύσει κάθε πιθανό τρόπο για να καταστρέψει κάθε πιθανή απειλή. Η οξυδέρκειά του, του προσδίδουν ένα είδος γαλήνιας αυτοπεποίθησης, αλλά δεν είναι ποτέ αλαζονική.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Δία, τον μεγαλύτερο πλανήτη, οπότε πώς θα μπορούσε να μην είναι τολμηρός; Είναι ευλογημένος με μια αδάμαστη θετικότητα και μια αυτοπεποίθηση, που τον κάνουν να βλέπει τα εμπόδια ως πρόκληση. Αυτό που οι άλλοι βλέπουν ως αναποδιές, ο Τοξότης το βλέπει ως μια ακόμη ευκαιρία να αποδείξει τη δύναμή του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.