ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς


JTeam

8 Μαρτίου 2024

Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς
pexels
Την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024, η νέα σελήνη στους Ιχθύς ανατέλλει στις 5:00 π.μ.

Καθώς βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα του Μάρτη, προετοιμαζόμαστε να «παλέψουμε» με τα κύματα της ιδιοτροπίας και της φαντασίας που φέρνει μαζί της η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, στις 10 Μαρτίου 2024. Η νέα σελήνη αυτού του μήνα λειτουργεί ως μια ανακλαστική στιγμή παύσης πριν από κάποιες κοσμικές αλλαγές που θα συμβούν στο επόμενο διάστημα. Με την έναρξη του ταξιδιού του Κριού μέσα από τον ήλιο και την εποχή των εκλείψεων στον ορίζοντα – η νέα σελήνη στους Ιχθύς βρίσκεται στην άκρη μιας νέας αρχής, προτρέποντάς μας να αξιοποιήσουμε το υποσυνείδητό μας και να αγκαλιάσουμε το ταξίδι που εκτυλίσσεται μπροστά μας. Πνευματικά, η νέα σελήνη μας προσκαλεί να εμβαθύνουμε στον εσωτερικό μας κόσμο και να ευθυγραμμιστούμε με την προορισμένη πορεία μας.

Αυτό το μήνα, ο Ποσειδώνας και η νέα σελήνη των Ιχθύων θα σχηματίσουν μια ισχυρή κοσμική συμμαχία, συγχωνεύοντας τις φιλοδοξίες μας με τα πιο τρελά μας όνειρα. Καθώς αυτό το ουράνιο δίδυμο «χορεύει με χάρη», η γραμμή μεταξύ του απτού και του ιδεατού θολώνει, προσκαλώντας μας να εξερευνήσουμε με θάρρος τα βάθη της ψυχής μας. Ωστόσο, με τον Κρόνο να παραμένει κοντά στον ήλιο, οι δυνάμεις της πραγματικότητας μπορεί να επιβάλλουν περιορισμούς στα οράματά μας.

3 Ζώδια που θα έχουν ευνοϊκές αλλαγές από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αυτό τον μήνα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε και να αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις. Καθώς η νέα σελήνη ανατέλλει στους Ιχθύς, είναι καιρός να αξιοποιήσετε τις εσωτερικές σας αξίες και να θέσετε προθέσεις που αντανακλούν πραγματικά τον αυθεντικό σας εαυτό. Δώστε προσοχή στις αξίες και τους πόρους σας, στην αγάπη και τις σχέσεις. Χρησιμοποιήστε αυτή την κοσμική ενέργεια για να επαναξιολογήσετε τις ρομαντικές σας σχέσεις καθώς το σύμπαν σας καθοδηγεί προς μια βαθύτερη κατανόηση της αξίας και των επιθυμιών σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Είστε έτοιμοι να πάρετε κάποιες αποφάσεις; Αυτή η νέα σελήνη των Ιχθύων είναι η τελευταία σελήνη πριν από το νέο αστρολογικό έτος, που σημαίνει έναν ισχυρό χρόνο για την ολοκλήρωση των κύκλων, την επίλυση μακροχρόνιων ζητημάτων και την επίτευξη οριστικών συμπερασμάτων. Με την Λίλιθ στο ζώδιό σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης, όλα έχουν να κάνουν με τη θεραπεία και την ανύψωση. Πείτε αντίο σε αυτά τα μοτίβα αυτο-θυματοποίησης, ειδικά όταν αισθάνεστε κατώτεροι ή θέλετε να τοποθετήσετε τους άλλους σε ένα βάθρο. Αγκάλιασε αυτή την ουράνια ενέργεια. Είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στα βάθη του υποσυνείδητου σας καθώς η νέα σελήνη του μήνα στους Ιχθύες φωτίζει τις κρυφές γωνιές του ψυχισμού σας. Δεν πρόκειται μόνο για την αποκάλυψη της αμφιβολίας για τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας. Πρόκειται για την έναρξη μιας διαδρομής αλλαγών που θα αποκαλύψουν τελικά τον πραγματικό σας σκοπό. Καθώς πλοηγείστε σε αυτά τα συναισθηματικά βάθη, θυμηθείτε ότι η νέα σελήνη αυτού του μήνα θέτει τις βάσεις για τις αποκαλύψεις που σας περιμένουν από τα μέσα του μήνα και μετά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να επαναφορτιστείτε και να ευθυγραμμιστείτε εκ νέου με την εσωτερική σας σοφία, για τις προσεγγίσεις της εποχής των εκλείψεων, φέρνοντας τη δυνατότητα για βαθιά αλλαγή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS