ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (14/03): Στηρίξτε τις δράσεις σας επιχειρήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

13 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (14/03): Στηρίξτε τις δράσεις σας επιχειρήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (14/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Ταύρου ενισχύοντας τη θέλησή σας να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια στη ζωή σας στο σήμερα. Αυτό που θα πρέπει να αναλογιστείτε, ειδικά σήμερα που θα συναντήσει τον Ουρανό, είναι μήπως πρέπει να αφήσετε κάτι πίσω για να συμβεί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι...

Για τους Κριούς, η φιλία και η συντροφικότητα είναι αξίες ανεκτίμητες και εσείς σήμερα έρχεστε σε επαφή με ότι είναι πολυτιμότερο αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από χτες ανεβάζει του παλμούς και την επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα από χτες μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις ή να γίνονται εσωτερικές διεργασίες οι οποίες θα είναι χρήσιμες για το παρόν και το μέλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και ότι έχει αξία για εσάς με τους ανθρώπους που αισθάνεστε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να εκτιμήσετε τις καταστάσεις βάσει της αντικειμενικής τους αξίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα θα λειτουργήσει ευνοϊκά αν θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή είτε ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη από χτες απέναντί σας φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις συνδέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να επανατοποθετηθείτε σε κάτι που είναι ανοιχτό στη καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορούν να έρθουν νέα δεδομένα, ιδέες και λύσεις που ψάχνετε το τελευταίο διάστημα για ζητήματα που τρέχουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καλό θα ήταν σήμερα να δώσετε χώρο σε καταστάσεις οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ποιότητα για εσάς είναι μέρος των αξιών σας και ειδικά σήμερα είναι αδιαπραγμάτευτη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.