ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (18/03): Σε επαφή με τις φορτίσεις που νιώθετε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

17 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (18/03): Σε επαφή με τις φορτίσεις που νιώθετε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (18/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου από χτες το μεσημέρι σας έχει φέρει σε επαφή με την ανάγκη να τραφείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Σήμερα η θετική της όψη με την Αφροδίτη και τον Άρη δίνει την εύνοια να μπείτε σε μια διαδικασία η οποία μπορεί να σας προσφέρει χαρά και ικανοποίηση αρκεί να μην φοράτε ροζ γυαλιά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, προσωπικά θέματα ή κάτι που σχετίζεται με την οικογένεια ή το σπίτι μπορεί να σας βγάλει εκτός πλαισίου. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία αυτές τις ημέρες μπορεί να σας βοηθήσει αρκεί να σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα και κριτήρια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, θέματα αξιών έχουν έρθει στο προσκήνιο είτε αφορούν ζητήματα που σχετίζονται με τα προσωπικά είτε με τα οικονομικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας μπορεί να φέρνει μια σχετική αναστάτωση ειδικά σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, διάφορες σκέψεις ενδέχεται να περνούν από το μυαλό σας τις τελευταίες ημέρες οι οποίες να μην έχουν όλες αντικειμενικό έρεισμα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να είστε σήμερα με ανθρώπους που καταλαβαίνουν πως νιώθετε και σας στηρίζουν θα είναι ιδιαίτερα έντονη γιαυτό κινηθείτε προς αυτή τη κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, θέματα σπιτιού ή/και επαγγελματικά ζητήματα ενδέχεται να μην είναι εύκολο να μπουν σε μια σειρά αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου λειτουργεί ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς ωστόσο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα καλύτερα να μην ξεθαρρέψετε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, διάφορες καταστάσεις τις τελευταίες ημέρες μπορεί να σας βάζουν σε σκέψεις ωστόσο μπορεί να μην είστε απόλυτα αντικειμενική/ός και αυτό θα πρέπει να το προσέξετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντί σας μπορεί αυτές τις ημέρες να φέρνει μια σχετική αναστάτωση κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά αυτό είναι κάτι που θα φτιάξει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα αυτές τις ημέρες ωστόσο δεν είναι εύκολο να γίνουν όπως ακριβώς τα έχετε σκεφτεί. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να χαρείτε και να νιώσετε ποθητή/ός είναι έντονη τις τελευταίες ημέρες και είναι σίγουρο πως οδηγεί τα βήματά σας. Μείνετε σε μια οδό η οποία σας βοηθά να χαλαρώσετε και να νιώσετε ηρεμία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.