ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (22/03): Ζητήματα προς τακτοποίηση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (22/03): Ζητήματα προς τακτοποίηση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα οργανώστε το πρόγραμμά σας από τις 9μιση πμ και μετά που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και δεν θα βρίσκεται σε κενό πορείας. Η ανάγκη να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά θα είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας ωστόσο καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο για σημαντικές ενέργειες μιας και ο Άρης σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ωθούν να μπείτε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με πράγματα που τρέχουν προς την καλύτερη τακτοποίησή τους. Σταθείτε σε λεπτομέρειες και προσπαθήστε να μετριάσετε το παρορμητισμό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται υποστηρικτικά σε κάτι που έχετε στο μυαλό σας το τελευταίο διάστημα αλλά λόγω του Άρη σε κενό πορείας σήμερα καλό θα είναι για οποιαδήποτε δράση να περιμένετε έως αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με ένα προσωπικό ζήτημα το οποίο έχει κινητοποιηθεί και σας έχει βάλει σε σκέψεις, ωστόσο θα πρέπει να το προσεγγίσετε με διπλωματία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα θα είναι ενεργή είτε μέσω ανταλλαγής σκέψεων μέσω άλλων ανθρώπων είτε μέσω νέων πραγμάτων/δεδομένων που έρχονται στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μια κατάσταση η οποία σας ενδιαφέρει άμεσα με κάποιον τρόπο προχωράει αυτές τις ημέρες. Μείνετε σε μία σταθερή οδό και εξετάστε τα πάντα από την αντικειμενική τους πλευρά, ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθος κινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αυτή τη στιγμή πολλά πράγματα είναι ανοιχτά προς διευθέτηση. Δύο πράγματα θα πρέπει να προσέξετε: το ένα είναι να μην χαθείτε στεκόμενη/ος στις πολλές λεπτομέρειες χάνοντας την πραγματική ουσία και το άλλο είναι να δώσετε χώρο στις εμπνεύσεις σας οι οποίες θα συμβάλουν στη θετική έκβαση των πραγμάτων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αν κάτι σήμερα δεν προχωρά όπως υπολογίσετε καλό θα είναι να σκεφτείτε μήπως με κάποιον τρόπο είστε εσείς που βάζετε τα εμπόδια (έστω και ασυνείδητα). Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα αφεθείτε σε δημιουργικά πράγματα χρησιμοποιώντας τα οφέλη μιας καλής συνεργασίας προς έναν κοινό στόχο. Υπάρχει η εύνοια να εξετάσετε λεπτομερώς τα δεδομένα μιας κατάστασης και να βρεθούν δημιουργικές λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η αλήθεια είναι πως ενδέχεται σήμερα να νιώσετε κούραση ή να υπάρξει μία αίσθηση πως όλα πρέπει να περάσουν από εσάς για να προχωρήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε όλα όσα είναι ανοιχτά προς τακτοποίηση. Η πολλή δουλειά μπορεί να μην λείψει καθώς και η έγνοια για τη πορεία και εξέλιξη, ωστόσο υπάρχει η εύνοια να κάνετε επόμενα βήματα με επιτυχία από αύριο και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προσπαθήστε να ελέγξετε ή ακόμη και να παραμερίσετε δικές σας ψυχικές φορτίσεις ώστε να υπάρξει χώρος για να εκδηλωθούν οι θετικές επιρροές. Αν θα κάνετε δημιουργικά βήματα από αύριο και μετά, ένα μεγάλο μέρος (για το αν θα γίνουν ή όχι), εξαρτάται από την διάθεσή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, διάφορες καταστάσεις μπορεί να έχουν προκύψει αυτή τη στιγμή, ειδικά σε τομείς στους οποίους οι σχέσεις και οι συνεργασίες λαμβάνουν ενεργό μέρος. Η σημερινή ημέρα είναι ευνοική για να ξεδιαλύνουν τα πράγματα ή έστω να μπουν σε μια σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.