ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (24/03): Καλό θα είναι να έχετε προσαρμοστική διάθεση – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

23 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (24/03): Καλό θα είναι να έχετε προσαρμοστική διάθεση – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού η Σελήνη στην Παρθένο από προχθές σας βάζει στην διαδικασία να κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες προς έναν στόχο. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να είστε σε επαφή με την αντικειμενική πραγματικότητα και να υπερτερεί η λογική στις σκέψεις και τις δράσεις σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ενδέχεται τις τελευταίες ημέρες άλλα να σας λέει η καρδιά σας και άλλα η λογική σας ή να χρειάζεται να κάνετε πράγματα τα οποία δεν έχετε και πολύ διάθεση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλύτερο θα είναι να σεβαστείτε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας. Είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο κάντε αυτό που είναι καλύτερο για την υγεία σας και σεβαστείτε τους προσωπικούς σας χρόνους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, δύσκολη ημέρα αν πάρετε οτιδήποτε συμβαίνει σήμερα τοις μετρητοίς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας μπερδέψει παρά να σας βοηθήσει εκτός και αν αφορά κάτι καλλιτεχνικής φύσεως. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, αποφύγετε σήμερα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν σχέση με οικονομικά. Αποφύγετε τις σπατάλες και οτιδήποτε σχετίζεται με πράγματα αξίας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και σας ωθεί να ασχοληθείτε δυναμικά με ένα εγχείρημα ωστόσο καραδοκούν κίνδυνοι λόγω της αυριανής Έκλειψης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σκέψεις ενδέχεται να σας ωθήσουν να κάνετε δράσεις οι οποίες μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη στιγμή ή να μην έχετε οργανωθεί όσο θα έπρεπε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα ήταν καλύτερο να κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα ώστε να μπορέσετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, προσωπικά ή/και επαγγελματικά ζητήματα αυτές τις ημέρες δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα γιαυτό καλύτερα να τα αφήσετε για μία άλλη στιγμή ή να φροντίσετε να είστε πολύ καλά προετοιμασμένη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση από το άμεσο παρελθόν ενδέχεται να έχει έρθει στο προσκήνιο εκ νέου. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, ζητήματα αξιών ή κάτι που σχετίζεται με οικονομικά αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να εξεταστούν ιδιαίτερα λεπτομερώς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει σήμερα κάτι που αφορά τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας γιαυτό φροντίστε να είστε προετοιμασμένη/ος κατάλληλα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.