ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (31/03): Εν αναμονή των εξελίξεων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

30 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (31/03): Εν αναμονή των εξελίξεων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (31/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη φέρνοντας φρέσκο αέρα και νέες ιδέες σχετικά με ζητήματα που είναι ανοιχτά. Εν αναμονή του Ερμή ανάδρομου και την περίοδο εκλείψεων που διανύουμε καλό θα είναι να είστε σε επαφή με ότι συμβαίνει γύρω σας και να κρατάτε μικρό καλάθι όπου ακούτε μεγάλα λόγια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται να υπάρξει η αίσθηση του ανικανοποίητου ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας ή τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, θέματα σπιτιού σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε όσο θα μπορούσατε μια άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας δυσκολέψει ή να μην έρθει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε αδυναμία να εκτελέσετε αυτά που θέλετε ή που έχετε δεσμευτεί. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ταξινομείστε τις σκέψεις σας πολύ καλά σήμερα και βάλετε ένα παραγωγικό πρόγραμμα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα θέματα σπιτιού ή προσωπικά σας ζητήματα μπορεί να σας βαρύνουν ή να νιώσετε πως χρειάζεται να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια από όσο έχετε υπολογίσει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, το τελευταίο διάστημα σας βοήθησαν τα πλανητικά δρώμενα να επεκταθείτε σε τομείς όπως η εργασία και η κοινωνικότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, θέματα αξιών είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή και προσπαθείτε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να εκμεταλλευτείτε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς παίρνοντας χαρά μέσα από αυτά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, κάποια πράγματα σας έχουν κουράσει και είστε σε φάση αναθεωρήσεων. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, βαθύτερες σκέψεις έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και ζητούν από εσάς τη μέγιστη προσοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό θέμα ή κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.