ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (1/04): Ερμής Ανάδρομος στον Κριό έως 25/4 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

31 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (1/04): Ερμής Ανάδρομος στον Κριό έως 25/4 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (1/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή στάσιμο. Από αύριο μπαίνει φαινομενικά από τη Γη ανάδρομος και για τις επόμενες περίπου τρεις εβδομάδες θα χορεύει στους ρυθμούς των εκλείψεων. Η τάση να νιώθουμε τα πράγματα εκτός τόπου και χρόνου θα είναι αισθητή κάποιες στιγμές μαζί με παρενέργειες όπως η ασυνεννοησία, οι παρεξηγήσεις και οι καθυστερήσεις κάθε είδους. Μέχρι 25/4 η ζωή δεν σταματά αλλά καλό είναι να αποφύγουμε να δεσμευτούμε σε εγχειρήματα και προγράμματα μακράς διάρκειας και να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία μας σωματική και ψυχική. Είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για να βελτιώσουμε κάτι που ήδη έχουμε αρχίσει, να προσαρμόσουμε μια καινούργια ιδέα, να επανεξετάσουμε την πορεία ανοιχτών θεμάτων, να προσαρμόσουμε και να προσαρμοστούμε. Στο ζώδιο του Κριού ανοίγει δημιουργικούς δρόμους φέρνοντάς μας σε επαφή με θαμμένες επιθυμίες μας. Η γρήγορη σκέψη είναι παρούσα με σκοπό να φτάσουμε γρηγορότερα στο στόχο που έχουμε βάλει, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί η «βιασύνη» φέρνει και λάθη ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο που θα κινείται ανάδρομος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας δίνει φτερά να κάνετε πράγματα για εσάς, παίρνοντας ακόμη ευκολότερα πρωτοβουλίες αλλά χρειάζεται προσοχή όσον αφορά τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινείται ανάδρομος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού αναμοχλεύει οτιδήποτε μέχρι τώρα έχει μπει στο «αθόρυβο» για τον οποιοδήποτε λόγο. Σε οτιδήποτε νιώθετε πως έχει βαλτώσει θα μπορούσε να σας βοηθήσει ειδικά αν πρόκειται για την ψυχολογία σας ώστε να βρεθούν δημιουργικές διέξοδοι έκφρασης ειδικά αυτές τις ημέρες και για τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στον Κριό προσθέτει γρηγοράδα στη σκέψη σας αλλά και στις κινήσεις σας κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι και νέες συνεργασίες μπορούν να βελτιώσουν και να επεκτείνουν τη καθημερινή και εργασιακή σας ρουτίνα ωστόσο λόγω της ανάδρομής του πορείας τις επόμενες 3 εβδομάδες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις τελικές αποφάσεις που παίρνετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Κριό σας φορτίζει με την απαραίτητη τόλμη και το σθένος κυρίως σε εργασιακά και καριέρας θέματα. Νέες ιδέες σας βοηθά να προχωρήσουν ωστόσο οι επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινείται ανάδρομος μπορεί να γίνουν λάθη ή να υπάρξουν αντικειμενικά εμπόδια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, έντονη παρόρμηση δίνει ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού σε εσάς και ότι πρεσβεύετε σχετικά με όνειρα και προσδοκίες. Μια μορφή πλαισίου θα είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να οριοθετήσετε τις καταστάσεις ώστε να προχωρήσουν πάνω σε ράγες και να αποδώσουν τους καρπούς τους ειδικότερα τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινείται σε ανάδρομη πορεία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Κριό φέρνει μαζί του και ένα είδος προσωπικής αναγέννησης για εσάς σε βαθύτερα επίπεδα, επιθυμίες και όνειρα. Τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινείται ανάδρομος ενδέχεται να προκύψουν κάποια διλλήματα ή ερωτήματα από μέρους σας σχετικά με τρέχοντες καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας βάζοντάς σας στην διαδικασία να δείτε με διαφορετικό μάτι σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ερμή στον Κριό είναι αλήθεια πως πολλές ιδέες και σκέψεις έρχονται είτε από το εξωτερικό περιβάλλον είτε από εσάς την/τον ίδια/ίδιο οι οποίες στοχεύουν στις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας κυρίως. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, ευνοϊκή η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού η οποία σας δίνει γενικότερα χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Κριό κινητοποιεί κυρίως ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται τόσο με τις βαθύτερες επιθυμίες σας όσο και με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στον Κριό μηνύματα έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις με μοναδικό σκοπό να έρθουν νέα δεδομένα στη ζωή σας και να ζωντανέψει με κάποιον τρόπο η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, ιδέες και σκέψεις έχει φέρει ο Ερμής στον Κριό σχετικά με ζητήματα που σας δίνουν υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.