ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (07/04): Μείνετε σε ασφαλή εδάφη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

6 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (07/04): Μείνετε σε ασφαλή εδάφη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (07/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Λίγο πριν την αυριανή Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού καλό θα είναι σήμερα να ασχοληθείτε με τα απαραίτητα χωρίς να πάρετε κάποιο ρίσκο και χωρίς να εκτεθείτε με τον οποιοδήποτε τρόπο. Η ταυτόχρονη ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορεί να επιβαρύνει και επιβραδύνει οποιαδήποτε δράση αποφασίσετε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, το σθένος μπορεί να το έχετε αλλά λίγο πριν την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σήμερα στις κινήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ο φόβος ή η ανασφάλεια είναι πρόκληση σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε μια διπλωματική στάση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η ευελιξία σήμερα είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, σήμερα βρείτε ένα σταθερό σημείο εκκίνησης και στην πορεία θα μπορέσετε να διευθετήσετε τυχόν εμπόδια. Η επιτυχία βρίσκεται στην δημιουργία γέφυρας μεταξύ αντίθετων καταστάσεων ή διαδρομών αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να επανεξετάσετε το σημείο που είσαστε με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια από τους ανθρώπους γύρω σας ή τους συνεργάτες σας. Εάν παρόλα αυτά κάτι βλέπετε πως δεν προχωράει όπως το θέλετε, μην επιμείνετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δημιουργείστε εσείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα γύρω σας γιατί το εξωτερικό περιβάλλον με τις εκλείψεις και τον Ερμή ανάδρομο δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η θετική σας στάση στα πράγματα είναι το κύριο χαρακτηριστικό για την επίτευξη ενός σχεδίου που έχετε θέσει στο άμεσο μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μην αφεθείτε στη ροή και σε προτάσεις ή νέες ιδέες που σας προτείνουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, μπορεί να χαθείτε στις λεπτομέρειες αυτή την στιγμή γιαυτό προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεκριμένη/ος μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, αξία σήμερα έχει ο τρόπος που κάνετε κάτι και για τον λόγο που το κάνετε. Εάν χρειαστείτε βοήθεια καλό θα ήταν να την ζητήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.