ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (08/04): Νέα Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

7 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (08/04): Νέα Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (08/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η συγκεκριμένη νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού απόψε το βράδυ χρωματίζεται από την παρουσία του Χείρωνα και του Ερμή ανάδρομου. Θα υπάρξουν έντονες συγκρουσιακές καταστάσεις, ωστόσο μας ζητείται να διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτή σε παραγωγικά εγχειρήματα και να προσπαθήσουμε να μείνουμε μακρυά από κυριαρχικές και καταναγκαστικές συμπεριφορές οι οποίες είναι σίγουρο πως θα φέρουν δυσκολίες. Η σχέση θύτη-θύματος είναι ιδιαίτερα ενεργή. Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τις κακοτοπιές και να ευνοηθούμε από τη συγκεκριμένη ουράνια δυναμική είναι να είμαστε συνειδητοί σε αυτό που κάνουμε θυσιάζοντας την ανάγκη μας για πλήρη έλεγχο προς χάριν μιας αναγεννησιακής και απελευθερωτικής κατάστασης που υπόσχεται η Ηλιακή έκλειψη. Η επιρροή της έκλειψης δεν επηρεάζει μόνο εμάς σε προσωπικό επίπεδο αλλά και το ευρύτερο σύνολο. Αυτό σημαίνει πως θα μπορούσε αυτές τις ημέρες να προκληθούν κάποια φαινόμενα τα οποία θα επηρεάσουν μεγάλα τμήματα παγκοσμίου πληθυσμού και αφορούν όλους μας μιας και όλοι έχουμε στο ωροσκόπιό μας το ζώδιο του Κριού είτε υπάρχει πλανήτης στο συγκεκριμένο ζώδιο είτε σημείο στο ζωδιακού μας κύκλου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ανανέωση σε όλα τα επίπεδα φέρνει η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Η ανάγκη να βγείτε μπροστά και να αναγνωριστούν οι αξίες και τα ταλέντα σας είναι πολύ έντονη αυτή τη στιγμή αλλά θα πρέπει να γίνει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και διαλλακτική στάση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό ενεργοποιεί ένα πολύ προσωπικό σας τερέν. Μπορείτε να αξιολογήσετε και να επανεξετάσετε στάσεις και συμπεριφορές ώστε να βγείτε πιο δυναμικά και αποτελεσματικά προς τα έξω διεκδικώντας τους στόχους σας μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η νέα Σελήνη στον Κριό δρα σε εσάς κυρίως σε κοινωνικά θέματα και συνεργασίες με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο. Το έμφυτο ταλέντο της ευελιξίας που έχετε θα είναι χρήσιμο και αποτελεσματικό τη στιγμή που θα πρέπει να αναγνωρίσετε την ευκαιρία εν ριπή οφθαλμού. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, αλλαγές φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιου του Κριού για εσάς κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Νέοι δημιουργικοί τρόποι δράσης έρχονται για να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα κατάσταση στον συγκεκριμένο τομέα ωστόσο τα πάντα πρέπει να γίνουν με το γάντι. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ανοίγει τους ορίζοντες σας η Νέα Σελήνη στον Κριό. Ένα ταξίδι μπορεί να μην είναι η στιγμή να γίνει, ωστόσο θέματα φιλοσοφικά και οτιδήποτε μπορεί να επεκταθεί θα προχωρήσει ευνοϊκά μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, πολύ προσωπική δουλειά και σκέψεις φέρνει στην επιφάνεια η νέα Σελήνη στον Κριό για εσάς. Μαζί με αυτές φέρνει και βαθύτερες επιθυμίες καθώς και το απαραίτητο σθένος για να τις διεκδικήσετε ωστόσο η Ηλιακή έκλειψη και η συμμετοχή του Χείρωνα σας θυμίζουν πως ότι κάνετε θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένο και να μείνετε μακρυά από καταστάσεις οι οποίες έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα ώστε να μην πικραθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, η νέα Σελήνη απέναντι σας κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, τις συνεργασίες σας και οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα “σχέσεις”. Με τη βοήθεια της Ηλιακής έκλειψης και της συμμετοχής του Ερμή ανάδορομου ένα είδος ανασυγκρότησης θα λάβει χώρα είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω δικών σας εσωτερικών αναγκών. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σε δίλλημα θα σας βάλει η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σχετικά με το αν θα προχωρήσετε μόνη/ος ή σε συνεργασία για κάτι που θέλετε να φέρετε εις πέρας αυτή τη περίοδο. Αναλαμβάνετε ευθύνες και κάνετε το καλύτερο που περνά από το χέρι σας ωστόσο η Ηλιακή έκλειψη καθώς και η συμμετοχή του Χείρωνα και του Ερμή ανάδρομου μπορεί να φέρουν προκλήσεις στο δρόμο μας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η νέα Σελήνη στον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να εκπλήξετε τους γύρω σας μέσα από τις δράσεις σας. Ιδιαίτερα παραγωγική στιγμή με αυξημένη την αισιοδοξία σας παρόλο τις απογοητεύσεις και τις προκλήσεις που μπορεί να φέρουν η Ηλιακή έκλειψη και ο Ερμής ανάδρομος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η νέα Σελήνη στον Κριό σας φέρνει σε επαφή με θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής. Η ανάγκη να ταρακουνήσετε τα νερά θα σας δοθεί λόγω της ταυτόχρονης Ηλιακής έκλειψης και εσείς θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με ακεραιότητα διαφορετικά μπορεί εύκολα να πέσετε σε παγίδες και αντί για μαλλί να βγείτε εσείς κουρεμένη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, στην επικοινωνία σας στοχεύει η νέα Σελήνη στον Κριό και θα σας δείξει νέους τρόπους να γίνει ακόμη καλύτερη εκεί που το κοινό όφελος είναι παρών. Ακολουθήστε τη ροή και να είστε διαλλακτική/ός. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή σημασία έχει η προσωπική σας ικανοποίηση χωρίς όμως να επιβαρύνετε άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.