ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (11/04): Πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (11/04): Πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Μεταξύ 13:00 και 15:00 καλό θα είναι να μην προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει νέες ιδέες και πληροφορίες χρήσιμες ωστόσο λόγω του Ερμή ανάδρομου (κυβερνήτη των Διδύμων, χορηγός της Σελήνης) θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στην αξιολόγησή τους.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μετά το μεσημέρι η επικοινωνία θα μπορούσε να είναι αρκετά βοηθητική αρκεί να είστε σε επαφή με αυτά που λέτε και τον λόγο που τα λέτε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ένα οικονομικό θέμα ή ζήτημα που σχετίζεται με τις αξίες σας ενδέχεται να πάρει χρόνο και ενέργεια από το πρόγραμμά σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα και να δράσετε προς κατευθύνσεις οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη προβολή σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια καλή ταξινόμηση των σκέψεων σας σήμερα θα είναι σημαντική ενέργεια από μέρους σας. Μπορεί η διαδικασία να μην είναι εύκολη αλλά είναι σημαντική. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οργανωθείτε με τον κατάλληλο τρόπο σήμερα σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν ειδικότερα αν σχετίζονται με ομάδες ατόμων, φίλους ή συνεργάτες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, κινητοποιήστε και χρησιμοποιείστε στο μέγιστο το έμφυτό ταλέντο σας να οργανώνετε τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αρκετά υποστηρικτικά τα πλανητικά δρώμενα σήμερα για να κάνετε εύστοχες κινήσεις ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, βαθύτερα συναισθήματα ενδέχεται σήμερα να κινητοποιηθούν μαζί και επιθυμίες οι οποίες ζητούν χώρο και έδαφος για να πραγματωθούν. Συγκεντρωθείτε σε έναν σκοπό και αποφύγετε αποσπάσεις από ανθρώπους ή καταστάσεις οι οποίες προσπαθούν συνειδητά ή ασυνείδητα να σας αποπροσανατολίσουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκεται απέναντί σας φέρνοντας την δυνατότητα να δείτε με μία διαφορετική ματιά σχέσεις και συνεργασίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, καλή στιγμή να δείτε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με την καθημερινή σας ζωή και εργασία από μία διαφορετική σκοπιά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ευνοϊκή ημέρα η σημερινή ειδικότερα από το μεσημέρι και μετά για να ασχοληθείτε με ότι ποθεί η ψυχή σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα χρειαστεί να προχωρήσετε με πολύ συγκεκριμένο πλάνο και να έχετε στο μυαλό σας την ρεαλιστική εικόνα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.