ΖΩΔΙΑ

Sorry not sorry: Τα 3 ζώδια που θα προτιμούσαν να πεθάνουν από το να ζητήσουν συγγνώμη


JTeam

23 Απριλίου 2024

Sorry not sorry: Τα 3 ζώδια που θα προτιμούσαν να πεθάνουν από το να ζητήσουν συγγνώμη
Unsplash
Υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων και αυτά τα ζώδια είναι η επιβεβαίωση

Η συγγνώμη είναι μια λέξη με μόλις οκτώ γράμματα, αλλά πολύ μεγάλη σημασία. Κι αν εσύ δεν δυσκολεύεσαι να παραδεχτείς το λάθος σου και να ζητήσεις συγγνώμη, υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν θα έμπαιναν ποτέ στη διαδικασία να απολογηθούν και να παραδεχτούν την ήττα τους.

Ένα ζώδιο της γης, ένα ζώδιο του αέρα και ένα ζώδιο του νερού συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την κατηγορία. Ο λόγος για τον Ταύρο, τον Λέοντα και τον Σκορπιό, οι οποίοι αρνούνται με σθένος να ζητήσουν συγγνώμη και να φανούν - έστω και μπροστά σε ένα οικείο πρόσωπο - αδύναμοι.

Τα ζώδια που δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη

Ταύρος

Ο Ταύρος, ως ζώδιο της γης, αισθάνεται ότι αν ζητήσει συγγνώμη, θα παραδεχτεί την ήττα του και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Έχοντας τη σελήνη στον Σκορπιό, αυτό το ζώδιο αποκλείεται να εξιλεωθεί ακόμα κι αν το λάθος που έκανε είναι τεράστιο. Ο Ταύρος μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ενοχικά, μπορεί να γυρίσει τη μπάλα σε σένα, όμως δεν θα ακούσεις ποτέ από το στόμα του την πολυπόθητη λέξη «συγγνώμη».

Λέων

Ο Λέων συχνά πράττει χωρίς να υπολογίζει τον αντίκτυπο που θα έχει η συμπεριφορά του στους άλλους. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου ζητήσει ποτέ συγγνώμη, διότι θεωρεί την εξιλέωση ως προσβολή για την αυτοπεποίθησή του. Αν ζητήσεις από έναν Λέων να πει συγγνώμη, είναι σαν να του ζητάς να αλλάξει τον εαυτό του. Αν προσπαθήσεις να τον υπονομεύσεις, θα τον βρεις απέναντί σου.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι έμπειρος στην ψυχολογική χειραγώγηση και στην αντιστροφή των ευθυνών. Μπορεί να σου ρίξει την ευθύνη και να σε ωθήσει να του ζητήσεις συγγνώμη, ακόμα κι αν δεν έχεις την παραμικρή ευθύνη για ό,τι συνέβη και το φταίξιμο είναι όλο δικό του. Ο Σκορπιός δε ζητάει ποτέ συγγνώμη, ούτε όμως συγχωρεί όποιον βρεθεί απέναντί του και νιώθει ότι τον έχει αδικήσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.