ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (23/04): Ένα είδος μετασχηματισμού προκύπτει σήμερα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (23/04): Ένα είδος μετασχηματισμού προκύπτει σήμερα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (23/4) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα, αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 15:30 και 17:30 το μεσημέρι. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα αρχίσει να ενεργοποιεί την αυριανή Πανσέληνο, οπότε προσπαθήστε να είστε απόλυτα αντικειμενική/ός στις σκέψεις και τις δράσεις που κάνετε χωρίς άσκοπες φορτίσεις και υπερβολές.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από εξωτερικά γεγονότα και εσωτερικές διεργασίες να έρθετε σε επαφή με βαθύτερές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι από το ζώδιό σας από το απόγευμα και μετά, καθώς και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, πιέζουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και αυτή είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες με τους άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η καινοτομία μπορεί να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις σε ζητήματα εργασίας και γενικότερα στις καθημερινές σας συνήθειες. Σήμερα, μπορείτε να δείτε τα πράγματα περισσότερο ρεαλιστικά από μια άλλη στιγμή, στοχεύοντας στη καλύτερη εξέλιξή τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη σας να εκφραστείτε αυθόρμητα προς μια κατεύθυνση που σας εξιτάρει είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στον Σκορπιό από το απόγευμα και μετά σας βοηθά να εξερευνήσετε συναισθηματικά εδάφη, τα οποία για κάποιους λόγους είτε δεν μπορούσατε να κάνετε μέχρι τώρα είτε δεν είχατε όλα τα απαραίτητα εφόδια στα χέρια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αυτή τη στιγμή μεγάλες εμπνεύσεις έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις και μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, νέα στοιχεία προστίθενται με σκοπό να μπορέσετε να δείτε καινούργιους τρόπους να φέρετε συναισθηματική ή υλική ασφάλεια στη ζωή σας. Νέα σημεία αναφοράς σας φέρνουν πιο κοντά με τις πραγματικές αξίες της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το απόγευμα και μετά, συνδυαστικά με το υπόλοιπο πλανητικό ενεργειακό σας, σας σπρώχνουν στα δικά σας σκοτάδια και βάθη με σκοπό να τα εξερευνήσετε και να τα αντιμετωπίσετε με επιδεξιότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Σκορπιό σας βοηθά να κάνετε ένα είδος εκκαθάρισης σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή μπορείτε με επιδεξιότητα να δείτε τι θέλετε να κρατήσετε στην ζωή σας και τι να αφήσετε πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο ουράνιος θόλος και η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει σήμερα τη δυνατότητα να βγείτε προς τα έξω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και χρειάζεται να ξέρετε εκ των προτέρων, τι θα τις κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πολλά πράγματα θέλετε να ανακαλύψετε σχετικά με τον τρόπο που θα φέρετε στη ζωή σας την ευημερία και θα πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.