ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (05/05): Τάση ανυπομονησίας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

4 Μαΐου 2024

Ζώδια σήμερα (05/05): Τάση ανυπομονησίας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (05/05) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού σήμερα με έντονη την συναισθηματική ανάγκη για δράση και ανεξαρτησία. Προσπαθήστε να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάτε και αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες μπορούν να σας βάλουν σε μια διαδικασία ανυπομονησίας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας δίνει την απαραίτητη ώθηση να κινηθείτε προς τα μπροστά αλλά μόνο κάτι που έχει νόημα και είναι γειωμένο αξίζει να το κυνηγήσετε για να το κερδίσετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα η Σελήνη στον Κριό είναι βοηθητική και ενισχύει το σθένος και την αποφασιστικότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, κοινωνικά ζητήματα μπορεί να κινητοποιήσει η Σελήνη στον Κριό σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στον Κριό αναμοχλεύει σημαντικούς τομείς στο δικό σας ζώδιο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στον Κριό σήμερα ενισχύει το όραμα και την θέληση σας για ένα καλύτερο αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά με την Σελήνη στον Κριό σήμερα κινητοποιούν έντονα την εσωτερική σας ανάγκη να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να φέρει προσκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο είναι μια ημέρα που μπορείτε να κατανοήσετε πράγματα σε βάθος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η Σελήνη στον Κριό σας βοηθά να κατανοήσετε τι είναι αυτό που χρειάζεται αλλαγή γενικότερα στην καθημερινότητά σας ώστε να είστε περισσότερο αποτελεσματική/ός και κυρίως χαρούμενη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η παρορμητικότητα δεν σας βοηθά σήμερα στο πρόγραμμα της ημέρα γιατί η Σελήνη στον Κριό και οι υπόλοιπες πλανητικές ενέργειες σας θέλουν αυτή την στιγμή σε κατάσταση ενδοσκόπησης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, οι πλανητικές ενέργειες σήμερα συνδυαστικά με την Σελήνη στον Κριό σας ωθούν να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, οποιαδήποτε επικοινωνία μπορεί να φέρει προκλήσεις με την Σελήνη στον Κριό να επηρεάζει αυτόν τον προσωπικό τομέα του ζωδίου σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, πολλά πράγματα που αφορούν τις αξίες και τις κτήσεις στην ζωή σας, έχουν πάρει τον δρόμο τους, αν δεν έχουν ήδη τακτοποιηθεί. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.