ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και φλερτ: Αν έχεις γεννηθεί αυτούς τους 4 μήνες, ξέρεις να φλερτάρεις με μηνύματα


JTeam

30 Μαΐου 2024

Ζώδια και φλερτ: Αν έχεις γεννηθεί αυτούς τους 4 μήνες, ξέρεις να φλερτάρεις με μηνύματα
Freepik
Αυτά τα ζώδια παίρνουν 10 στον γραπτό λόγο

Το φλερτ αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στο κομμάτι των σχέσεων κι όχι άδικα, αφού αν γίνει με τον σωστό τρόπο και υπάρχει η κατάλληλη χημεία, θα υπάρχει σίγουρα μέλλον μεταξύ αυτών των ανθρώπων. Το φλερτ μέσω μηνυμάτων μπορεί να είναι πιο ασφαλές, ωστόσο κρύβει πολλές παγίδες, στις οποίες μπορεί να πέσουμε, αν δεν το ‘χουμε με τον γραπτό λόγο.

Σύμφωνα με την αστρολογία, αν έχεις γεννηθεί κάποιον από αυτούς τους τέσσερις μήνες, τότε δεν έχεις κανέναν λόγο να αγχώνεσαι για τον τρόπο που φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων, γιατί πολύ απλά το ζώδιό σου το ‘χει. Η σωστή τεχνική του φλερτ αποτελεί κτήμα σου, συνεπώς μπορείς να συνεχίσεις να έχεις αυτοπεποίθηση και να κάνεις ό,τι έκανες μέχρι τώρα.

Τα ζώδια αυτών των 4 μηνών είναι top στο φλερτ μέσω μηνυμάτων

Απρίλιος

Αν έχεις γεννηθεί Απρίλιο, τότε φημίζεσαι για τη γρήγορη σκέψη και τα αντανακλαστικά σου. Μπορείς να συζητάς με τον άνθρωπο που θέλεις να «κερδίσεις» για ώρες, χωρίς να ξεπεράσεις τα όριά του και να τον φέρεις σε δύσκολη θέση. Είσαι εφευρετικός και ξέρεις πώς να κρατάς το ενδιαφέρον του άλλου, επικοινωνώντας μέσω μηνυμάτων. Σου αρέσει να ζεις την κάθε στιγμή και προσπαθείς κάθε φορά να εστιάζεις στο παρόν. Απολαμβάνεις ό,τι σου συμβαίνει στο φλερτ ,χωρίς να σκέφτεσαι υπερβολικά και να αναλύεις τα πάντα.

Ιούνιος

Αν ανήκεις στα ζώδια που έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο, τότε ξέρεις πολύ καλά πως, όταν πρόκειται να επικοινωνήσεις με κάποιον που σου αρέσει πολύ, δεν ντρέπεσαι καθόλου. Ο άνθρωπος που βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οθόνης, ξέρει πως δεν θα βαρεθεί ποτέ να συζητάει μαζί σου, καθώς ακόμα κι αν η συζήτηση φτάσει στο τέλος της, όλο και κάτι θα επινοήσει για να συνεχίσεις την κουβέντα. Παράλληλα, δεν θα διστάσεις να πάρεις ρίσκο και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον άλλον, ανοίγοντας εντελώς τα χαρτιά σου. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Αύγουστος

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί Αύγουστο, μπορούν να μιλήσουν για τα πάντα. Όποιο κι αν είναι το θέμα που ενδιαφέρει τον άνθρωπο που συνομιλεί, θα προσαρμοστεί με μεγάλη ευκολία και θα αναπτύξει τη συζήτηση. Χαίρεσαι να κάνεις τον άλλον να χαμογελάει. Σου αρέσει να είσαι ξεκάθαρος με τα συναισθήματα και τις προσδοκίες σου και επιθυμείς να ξέρεις από την αρχή, αν ο άλλος ενδιαφέρεται ή όχι. Είσαι πολύ ελκυστικός και ξέρεις πώς να εντυπωσιάζεις τον άλλον μέσα από τα μηνύματά σου.

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που έχουν γεννηθεί οι φιλικοί άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται σε κάθε κατάσταση. Στόχος τους είναι να ομορφαίνουν τις ημέρες των ανθρώπων που τους περιβάλλουν με τις πράξεις τους, να τους κάνουν χαρούμενους και να ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους. Η συζήτηση μαζί του είναι απολαυστική κι ακόμα κι αν αυτή η γνωριμία δεν καταλήξει σε κάποια σχέση, το σίγουρο είναι πως θα χαρεί για την επικοινωνία που είχατε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS