ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και σχέσεις: Τα 3 ζώδια που δεν θα πουν ποτέ πρώτα «σ’ αγαπώ»


JTeam

6 Ιουνίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Τα 3 ζώδια που δεν θα πουν ποτέ πρώτα «σ’ αγαπώ»
Unsplash
Τι κι αν πρόκειται για μόλις δύο λέξεις, αυτά τα ζώδια δυσκολεύονται να τις εκφέρουν

Μία από τις στιγμές που σχεδόν όλα τα ζευγάρια θυμούνται σε μια σχέση είναι η στιγμή που λένε - ή μάλλον ο ένας από τους δύο λέει - για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ». Για να είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουμε σκεφτεί ποια άραγε να είναι η καταλληλότερη στιγμή για να διατυπώσουμε αυτή τη φράση, ωστόσο πάντα καταλήγουμε πως πρόκειται για κάτι που βγαίνει από μέσα μας και δεν έχει κανονισμούς και όρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αστρολογία, τρία ζώδια δυσκολεύονται πολύ να διατυπώσουν τη συγκεκριμένη φράση και, μάλιστα, για να μεταφέρουμε την ακριβή πληροφορία, δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να πουν πρώτα «σ’ αγαπώ» στο ταίρι τους. Προφανώς και σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και εξαιρέσεις, όμως σε αυτή την περίπτωση πολύ δύσκολα κάποιο ζώδιο θα τολμήσει να εκφράσει την αγάπη του κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Τα ζώδια που δεν θα ακούσεις ποτέ να λένε πρώτα «σ’αγαπώ» είναι ο Παρθένος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως.

Από αυτά τα ζώδια μην περιμένεις να ακούσεις σύντομα «σ’αγαπώ»

Παρθένος

Ο Παρθένος πορεύεται σε αυτή τη ζωή σύμφωνα με τη λογική όσο έντονο κι αν είναι το συναίσθημά του. Δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες, αναλύει τα πάντα και έτσι γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι συμβαίνει στη ζωή του, αλλά και γύρω του. Θα μελετήσει διεξοδικά πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση. Αυτή η υπερβολική σκέψη του λειτουργεί σαν εμπόδιο στο να προφέρει τη φράση «σ’ αγαπώ».

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που απολαμβάνει τα πάθη του και ζει έντονα συναισθήματα. Όταν αγαπάει, αγαπάει με όλη την καρδιά του και δίνεται ολοκληρωτικά στο ταίρι του. Και μπορεί να νιώθει τον απόλυτο έρωτα, όμως αυτή η ένταση δεν τον αφήνει να είναι αυθόρμητος, αλλά γίνεται επιφυλακτικός από φόβο μην πληγωθεί. Φοβάται την ευαλωτότητα και έτσι δεν θα τον ακούσεις ποτέ να πει πρώτος «σ’ αγαπώ».

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της επιμονής και της υπομονής. Λειτουργεί πάντα μεθοδικά και ξέρει κάθε φορά ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. Κάπως έτσι λειτουργεί και στο κομμάτι των σχέσεων. Μπορεί να ζει τη στιγμή, όμως χτίζει τείχη προστασίας γύρω του, ώστε να είναι σίγουρος πως δεν θα «χτυπηθεί». Ο φόβος της απόρριψης τον αποτρέπει από το να πει «σ’αγαπώ» ακόμα κι αν το νιώθει. Η αγάπη δεν είναι παιχνίδι για τον Αιγόκερω και συνεπώς, όταν εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του για τον σύντροφό του, πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιος πως δεν θα απογοητευθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.