ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (02/07): Επιλέξτε συνειδητά τις δράσεις που πρέπει να κάνετε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

1 Ιουλίου 2024

Ζώδια σήμερα (02/07): Επιλέξτε συνειδητά τις δράσεις που πρέπει να κάνετε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (02/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Ο Ερμής βρίσκεται σε κενό πορείας έως αργά το μεσημέρι και η Σελήνη διανύει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου. Γενικότερα, προγραμματίστε σημαντικά πράγματα από το απόγευμα και μετά. Το πέρασμά της στο ζώδιο των Διδύμων κοντά στον Δία από το απόγευμα και μετά μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μέσω της θετικής στάσης απέναντι στα πράγματα και την αισιοδοξία σας μπορείτε να προχωρήσετε δικά σας ζητήματα αλλά το κυριότερο είναι πως θα μπορέσετε να στηρίξετε ψυχολογικά ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να κινηθείτε με ευέλικτη και αντικειμενική στάση αλλά χωρίς να ξεφύγετε από τις προσωπικές σας ανάγκες και αξίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το απόγευμα και μετά θα σας βοηθήσει σε κοινωνικά και προβολής ζητήματα. Η προθυμία σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση των καταστάσεων και η ευέλικτή σας στάση θα σας βοηθήσει να κάνετε τους απαραίτητους ελιγμούς μπροστά σε ένα δίλλημα που μπορεί να προκύψει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, οι επόμενες 3 ημέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς μιας και οι σκέψεις σας θα μπορέσουν να μπουν σε ένα δημιουργικό και κυρίως αντικειμενικό πλαίσιο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που συνεργάζεστε και προχωράτε μαζί προς ένα κοινό όραμα και στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα και τις ιδέες σας στους ανθρώπους που σχετίζεστε κυρίως επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να γίνει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και ιδιαίτερη ευελιξία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, πείστε τους άλλους σήμερα μέσα από τα δικά σας παραδείγματα και εντυπωσιάστε τους με τις ικανότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, από το απόγευμα και μετά θα χρειαστεί να λειτουργήσετε ιδιαίτερα ευέλικτα. Ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται να σας τραβούν προς μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή της επιλογής σας γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε συγκεκριμένους ελιγμούς ώστε να παραμείνετε στη οδό που έχετε επιλέξει και που πιστεύετε πως είναι η σωστή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη από το απόγευμα και μετά θα βρίσκεται απέναντί σας δίνοντας την δυνατότητα να προβάλετε προς τα έξω δημιουργικά εγχειρήματα που ασχολείστε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, αυτήν τη στιγμή μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες σχετικά με κάτι που ασχολείστε και να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Εργασιακά κυρίως ζητήματα σας απασχολούν και θα μπορέσετε μέσω της διαλλακτικότητά σας να βγείτε τη καλύτερη λύση για αυτό που θέλετε να πετύχετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ενεργή ειδικά από το απόγευμα και μετά και θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από διάφορες οπτικές ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την προσωπική σας ζωή έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί εκτός της προσαρμοστικότητά σας να είστε και ιδιαίτερα ευέλικτη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.