ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (22/07): Ήλιος στον Λέοντα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

21 Ιουλίου 2024

Ζώδια σήμερα (22/07): Ήλιος στον Λέοντα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Λέοντα για επόμενες 30 ημέρες θα δώσει ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή με τα πιο δημιουργικά κομμάτια του εαυτού σας. Η σφοδρότητα θα είναι έντονη και η ανάγκη να αφοσιωθείτε σε έναν σκοπό, μέσω του οποίου, θα λάμψετε και θα μπορέσετε να εξωτερικεύσετε τα ταλέντα σας, θα οδηγεί τα βήματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, δημιουργικές διεξόδους φέρνει ο Ήλιος στον Λέοντα για τις επόμενες 30 ημέρες. Ευκαιρίες για να πάρετε χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα και δυνατότητες να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε στην οδό της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στον Λέοντα για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζει προσωπικά σας κυρίως ζητήματα και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, οι σκέψεις σας με τον Ήλιο στον Λέοντα παίρνουν φωτιά μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και θα σας δοθούν ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που θέλετε, να ανταλλάξετε πληροφορίες και να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά τις σχέσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, τις αξίες σας κυρίως, θα φωτίσει ο Ήλιος στον Λέοντα, για τις επόμενες 30 ημέρες είτε αφορά τις συναισθηματικές είτε τις υλικές. Θα βοηθηθείτε στο να ξεχωρίσετε πιο εύκολα τί αξίζει να δώσετε την προσοχή και την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιό σας σηματοδοτεί μια νέα εποχή για εσάς η οποία σχετίζεται όχι μόνο με τις επόμενες 30 ημέρες αλλά για τους επόμενους 12 μήνες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, νέα πεδία δράσης φέρνει ο Ήλιος στον Λέοντα αλλά μέσα από συγκεκριμένες διεργασίες δικές σας και μετά από αρκετή σκέψη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει νέα άτομα στη ζωή σας και σας δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, επαγγελματικά θέματα και συνεργασίες φωτίζει ο Ήλιος στον Λέοντα, φανερώνοντας την δημιουργική οδό που μπορείτε να ακολουθήσετε από δω και πέρα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στον Λέοντα μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα σας δώσει απλόχερα την εύνοια να εξερευνήσετε νέα εδάφη και να ανακαλύψετε νέες πηγές δημιουργίας και έκφρασης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει βαθιές πτυχές του εαυτού σας και φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα και προσδοκίες οι οποίες για κάποιον λόγο έχουν μείνει πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζοντας σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, με τον Ήλιο στους Ιχθύες μπορείτε να κινηθείτε πιο σταθερά σε πράγματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.