ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (25/07): Προσέξτε τις κινήσεις σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Ιουλίου 2024

Ζώδια σήμερα (25/07): Προσέξτε τις κινήσεις σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (25/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα ο Ερμής βρίσκεται σε κενό πορείας καθώς και η Σελήνη μεταξύ 3μιση μμ και 5μμ περίπου γιαυτό αποφύγετε σημαντικές ενέργειες. Το πέρασμα της στο ζώδιο του Κριού θα κινητοποιήσει έντονα την ανάγκη να κάνετε πράγματα αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός κάνοντας σταθερά βήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας οπότε το θάρρος και το σθένος σας αυξάνεται και πληθύνεται. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα δεν είναι υποστηρικτικές για σκέψεις που έχουν όραμα και επέκταση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε προσεκτικά σε ότι δεν σας είναι απόλυτα κατανοητό, χωρίς βιασύνη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για δράσεις ακόμη και αν έχουν σταθερότητα και καλή οργάνωση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, σήμερα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ειδικά σε τομείς που η εργασία και η υπευθυνότητα λαμβάνουν ήδη χώρα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι προς όφελός σας σήμερα αλλά είναι σίγουρο πως μπορείτε να κάνετε πολλά δημιουργικά και σταθερά βήματα από αύριο και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, είναι πολύ εύκολο σήμερα να σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε ανούσια, για αυτή τη στιγμή, πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δεν είναι εύκολο να περάσετε τις ιδέες σας και να ακουστούν τα μηνύματά σας όσο και αν επικεντρωθείτε σε αυτόν τον στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη σήμερα σας ωθεί να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα ζητούν την προσοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ανεξάρτητα τον βαθμό δυσκολίας σε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να επεκτείνετε, είναι σημαντικό να δώσετε την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σας είναι κινητοποιημένα ζητώντας από εσάς να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε μέσα από την επικοινωνία και τις επαφές με ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας να κάνετε δημιουργικά βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS