ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (26/07): Ερμής στην Παρθένο έως 14/8 και από 9/9 έως 25/9 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Ιουλίου 2024

Ζώδια σήμερα (26/07): Ερμής στην Παρθένο έως 14/8 και από 9/9 έως 25/9 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Τα επιχειρηματικά σχέδια, η καθημερινή ρουτίνα και η υγεία είναι τα συνήθη θέματα που μας απασχολούν όταν ο φτερωτός Ερμής περνά από το ζώδιο της Παρθένου. Έως 14/8 και από 9/9 έως 25/9 (λόγω της ανάδρομής του πορείας, θα αναφερθώ σε ξεχωριστό άρθρο) θα είναι περίοδοι κατά τις οποίες μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες και την αποτελεσματικότητα σε κάτι που ασχολούμαστε ήδη, να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη ή/και να πάρουμε πρακτικές συμβουλές από άλλους ανθρώπους. Η ώθηση για την τελειότητα θα είναι υπαρκτή, ωστόσο μπροστά σε μια δυσκολία, επιλογή μας θα είναι να σκεφτούμε: “Αν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει” ή “Αν κάτι πάει στραβά, μπορώ να το διορθώσω”.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι για τα ζώδια σήμερα 26/7

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά να βάλετε μια τάξη στα πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στην καθημερινή σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ευνοϊκή η θέση του Ερμή στην Παρθένο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στην Παρθένο, το άλλο ζώδιο που κυβερνά, σας βοηθά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και ζητήματα τα οποία είναι ανοιχτά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η θέση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει και βοηθά οτιδήποτε σχετίζεται με τα κοντινά ταξίδια και την επικοινωνία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου σας δίνεται η δυνατότητα να σταθείτε σε λεπτομέρειες τις οποίες μια άλλη στιγμή θα είχατε προσπεράσει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, με τον Ερμή στο ζώδιό σας αυξάνεται η επικριτική σας τάση αλλά τα οφέλη είναι τόσα πολλά που αυτό μπορείτε και να το προσπεράσετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στην Παρθένο σας βάζει σε σκέψεις και αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, κοινωνικά θέματα ενεργοποιεί ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να γειώσετε πράγματα στο εδώ και τώρα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στην Παρθένο αναπτερώνει το ηθικό σας και αυξάνει τις αντοχές σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

​​​​​​​Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και κυρίως εντός τόπου και χρόνου. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, ο φτερωτός Ερμής απέναντί σας δεν θα σας αφήσει σε ησυχία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS