ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (29/07): Μια αίσθηση μετεωρισμού μπορεί να νιώσετε σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

28 Ιουλίου 2024

Ζώδια σήμερα (29/07): Μια αίσθηση μετεωρισμού μπορεί να νιώσετε σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (29/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου κινητοποιώντας την ανάγκη σας για σταθερότητα ειδικά σε συγκεκριμένους τομείς. Η επαφή της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια αίσθηση «μετεωρισμού», ωστόσο μπορεί να φέρει και νέες ιδέες για λύσεις που ψάχνετε σε συγκεκριμένα ζητήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα καλό είναι να λειτουργήσετε περισσότερο αυτόνομα. Η ανεξαρτησία είναι στο στοιχείο σας οπότε θα είναι εύκολο για εσάς να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, το μότο “μακριά και αγαπημένοι” σας ταιριάζει γάντι σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, ψυχικές φορτίσεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και δεν θα είναι εύκολο να τηρήσετε τα όρια, το πλαίσιο ή ότι έχετε βάλει σκοπό να κάνετε σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θα μπορούσατε να κάνετε την διαφορά. Σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο η ημέρα προσφέρεται για δράσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν στην ζωή σας κάτι ξαφνικό και ευχάριστο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, σήμερα είστε περισσότερο στον εαυτό σας και αυτό είναι καλό αν γίνει κατανοητό από τους γύρω. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις σας σήμερα πραγματικά μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες και λύσεις σε θέματα που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε όμορφα σήμερα. Καλό θα είναι να αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις με κοντινούς σας ανθρώπους και συγγενείς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι συνδέσεις κάθε είδους μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, ένα εργασιακό θέμα σήμερα μπορεί να μην προχωρήσει όπως το θέλετε, ειδικά αν ποντάρετε στην βοήθεια άλλων ανθρώπων. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, δυσκολίες, ανατροπές αλλά και εμπνεύσεις φέρνει η σημερινή ημέρα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θέματα σπιτιού θα είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε αν δεν έχετε την διάθεση και θέληση να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να φέρει νέες ιδέες αλλά θα μπορούσε να μπλοκάρει την ροή αυτή αν δεν είστε σε επαφή με αυτό που συμβαίνει γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.