ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που ξεπερνούν δύσκολα έναν χωρισμό, αλλά δεν το δείχνουν


JTeam

30 Ιουλίου 2024

3 ζώδια που ξεπερνούν δύσκολα έναν χωρισμό, αλλά δεν το δείχνουν
Unsplash
Αυτά τα ζώδια θα δυσκολευτούν να θέσουν τον πρώην τους εκτός της ζωής τους

Κανείς δεν είπε ότι οι χωρισμοί είναι εύκολη υπόθεση. Το αντίθετο, μάλιστα. Κάποια ζώδια ξεσπούν και εκφράζουν τα συναισθήματά τους - όσο μεγάλα κι αν είναι αυτά - ενώ κάποια άλλα προτιμούν να κλειστούν στον εαυτό τους και να κρύψουν όσα νιώθουν για το πρώην ταίρι τους.

Τα συγκεκριμένα τρία ζώδια δυσκολεύονται να ξεπεράσουν έναν χωρισμό κι όσο κι αν προσποιούνται ότι είναι καλά και έχουν προχωρήσει παρακάτω, ο νους τους πάντα θα γυρίζει σε εκείνους. Θα χρειαστούν χρόνο για να συνηθίσουν τη νέα συνθήκη που επικρατεί στη ζωή τους, ωστόσο δεν θα μοιραστούν με κανέναν όσα νιώθουν.

Τα ζώδια που «κολλάνε» για καιρό στους πρώην τους

Λέων

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που επιθυμεί να μένει συνδεδεμένος με το παρελθόν του. Η σκέψη του δεν φεύγει εύκολα από την πρώην σχέση του που τον «σημάδεψε» και κατά βάθος θα ήθελε να βρίσκεται μαζί της τώρα. Μπορεί εσωτερικά να νιώθουν έτσι, όμως εξωτερικά δεν πρόκειται να δείξουν τίποτα, προχωρώντας παρακάτω. Θα φαίνεται πως περνάει υπέροχα, ακόμα κι αν μέσα του λιώνει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που ξέρει πότε να φεύγει από μια σχέση. Συνήθως θυμώνει με την πρώην σχέση του, όμως αυτός ο θυμός προέρχεται από τη φλόγα που παραμένει αναμμένη. Στην πραγματικότητα, δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην σύντροφό του και είναι απογοητευμένος που είναι αυτή η κατάληξη. Μπορεί η καρδιά του να είναι χίλια κομμάτια, ωστόσο το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μπορεί για κάποιους να είναι αναίσθητος, όμως στην πραγματικότητα δεν επιθυμεί να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του. Έχει ένα poker face, ωστόσο ο ίδιος γνωρίζει τι συμβαίνει πραγματικά. Είναι ακόμα ερωτευμένος με τον πρώην του και θα είναι για καιρό, ωστόσο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το μοιραστεί. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του, τότε έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.