ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που μπορεί να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους με κάποιον πρώην τον Αύγουστο


JTeam

5 Αυγούστου 2024

couple
© Unsplash/ Toa Heftiba
Για κάποιους ο ανάδρομος Ερμής είναι καλό πράγμα

Ο επικοινωνιακός Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του προς τον στοργικό Λέοντα στις 14 Αυγούστου. Αυτά είναι καλά νέα για 3 ζώδια που δεν έχουν επικοινωνία με άτομα που τους ενδιαφέρουν ερωτικά. Αν η επανασύνδεση με κάποιον/α πρώην είναι ο στόχος (δεν κρίνουμε), ίσως είσαι ένα από τα τυχερά ζώδια που θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμάνουν μια «παλιά φλόγα» αυτόν τον Αύγουστο.

Τα 3 ζώδια που μπορεί να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους με κάποιον πρώην τον Αύγουστο

Ζυγός

Ο 3ος Οίκος του Ζυγού, αυτός της Επικοινωνίας, τραβάει την προσοχή του Ερμή αυτόν τον Αύγουστο. Μην τρομάζεις, αυτά είναι υπέροχα νέα αν περιμένεις με ανυπομονησία να μιλήσεις με κάποιον που σε ενδιαφέρει πολύ. Αντί να ελέγχεις το τηλέφωνό σου κάθε πέντε λεπτά για ένα μήνυμα ή μια κλήση, ασχολήσου με ένα διασκεδαστικό χόμπι ή ένα δημιουργικό έργο και άσε τους πλανήτες να κάνουν τη δουλειά τους. Ενώ θα διασκεδάζεις, θα λάβεις το πολυπόθητο μήνυμα.

Τοξότης

Ο Ερμής φαίνεται να κινείται ανάδρομα στον Οίκο του Ρομαντισμού, που μπορεί να σημαίνει επανασύνδεση -αν το θέλεις, φυσικά. Κάνε το άτομο που σε ενδιαφέρει να επικοινωνήσει, φανταζόμενη ένα μήνυμα από αυτόν την ώρα που αποκοιμιέσαι. Το manifesting είναι πιο πιθανό από ποτέ να λειτουργήσει τώρα.

Υδροχόος

Μόλις ο Ερμής γίνει ανάδρομος στον Οίκο των Συνεργασιών στα μέσα Αυγούστου, μπορείς να «επιδιορθώσεις» μια σχέση που έληξε απρόσμενα. Σταμάτα να σκέφτεσαι το προβληματικό παρελθόν σου και άρχισε να σκέφτεσαι πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα αυτή τη φορά γιατί πριν το καταλάβεις θα αρχίσει να σου στέλνει μηνύματα μέρα-νύχτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.