ΖΩΔΙΑ

Οι ευαίσθητοι του ζωδιακού: Αυτά τα 3 ζώδια δυσκολεύονται πολύ να διαχειριστούν τη θλίψη


JTeam

26 Σεπτεμβρίου 2024

Οι ευαίσθητοι του ζωδιακού: Αυτά τα 3 ζώδια δυσκολεύονται πολύ να διαχειριστούν τη θλίψη
Unsplash
Τα συγκεκριμένα ζώδια αφήνουν αυτό το αρνητικό συναίσθημα να τα καταβάλλει

Η ζωή είναι γεμάτη από ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Τις πρώτες τις αναζητάμε και τις επιδιώκουμε όλοι. Τις δεύτερες κάποιοι μπορούν να τις διαχειριστούν με περισσότερη ψυχραιμία, ενώ άλλοι χάνονται μέσα στη θλίψη τους. Στον κόσμο της αστρολογίας, υπάρχουν τρία ζώδια που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία: Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη στενοχώρια τους και κάθε φορά που κάτι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή τους κρύβονται κάτω από ένα μαύρο σύννεφο.

Για να είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι, η θλίψη είναι ένα από τα δυσκολότερα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, όμως συμβαίνει συχνά. Ορισμένες φορές ο λόγος είναι σοβαρός και η «πτώση» είναι δικαιολογημένη, ενώ άλλες έχουν την τάση να παίρνουν τα πράγματα πιο προσωπικά απ’ όσο θα έπρεπε. Όταν μιλάμε για έναν θάνατο, είναι απολύτως λογικό να πλημμυρίζουμε από θλίψη. Ακόμα, το τέλος μια σχέσης ή φιλίας είναι επίσης οδυνηρό, επηρεάζοντάς μας με ποικίλους τρόπους.

Τρία από τα ζώδια του κύκλου, λοιπόν, είναι πολύ ευαίσθητα και αδυνατούν να διαχειριστούν καταστάσεις πένθους και βαθιάς θλίψης. Αυτές τις ημέρες, θα ήθελαν ιδανικά να εξαφανιστούν από τον πλανήτη και να επιστρέψουν, όταν πλέον η μπόρα θα έχει σταματήσει.

Τα ζώδια που δεν μπορούν να διαχειριστούν τη θλίψη

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει μάθει να ζει μέσα σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τηρεί τις συνήθειές του κατά γράμμα, σκέφτεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και όταν αναγκάζεται να παρεκκλίνει από αυτά, τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Το άκαμπτο πρόγραμμά του είναι κατά κάποιον τρόπο ιερό κι όταν κάτι χαλάει αυτή την προβλεψιμότητα που έχει η ζωή του, τότε χάνει την μπάλα και καταρρέει. Ο Ταύρος δυσκολεύεται πολύ να διαχειριστεί τη θλίψη και γενικότερα τα αρνητικά συναισθήματα, «λυγίζει» και προτιμά να αποστασιοποιηθεί και να παραμείνει σιωπηλός μέχρι να νιώσει καλύτερα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σκέφτεται και πράττει με βάση το συναίσθημα. Έχει πάντα χρόνο στη διάθεσή του για να ακούσει τους άλλους και «απορροφά» τα συναισθήματά τους σαν ένα σφουγγάρι. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με μια κατάσταση πένθους, είναι ανίκανος να τη διαχειριστεί και να σκεφτεί με τη λογική. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές χρειάζεται στήριξη, ώστε να του υπενθυμίζουν συνεχώς πως στο τέλος της ημέρας όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος

Ο Παρθένος κάθε φορά που καλείται να αντιμετωπίσει ένα αρνητικό γεγονός, παθαίνει υπαρξιακή κρίση, με όλα τα συναισθήματα να περνούν μπροστά από τα μάτια του. Ο πόνος - που μπορεί να προέρχεται ακόμα και από έναν χωρισμό - βαραίνει την ψυχή του, ενώ συνάμα η σκέψη του «τρέχει» σε ακόμα πιο αρνητικά σενάρια. Ο Παρθένος βλέπει το γκρι μαύρο και γενικότερα σε μια δύσκολη στιγμή δεν μπορεί να σκεφτεί και να πράξει λογικά, γεγονός που έχει αντίκτυπο στην ψυχική υγεία του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.