ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που ποτέ (μα ποτέ) δεν πρέπει να βγουν ραντεβού με όμοιό τους


JTeam

2 Οκτωβρίου 2024

3 ζώδια που ποτέ (μα ποτέ) δεν πρέπει να βγουν ραντεβού με όμοιό τους
Unsplash
Τα κοινά σημεία που έχουν αυτά τα ζώδια είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα, παρά να τους φέρουν κοντά


«Τα ετερώνυμα έλκονται», υποστηρίζει ένα παλιό ρητό και η αστρολογία έρχεται να συμφωνήσει μαζί του. Μπορεί μέσα στα χρόνια να έχεις ακούσει για πολλά ζευγάρια που είχαν τα ίδια ζώδια και κατάφεραν να «χτίσουν» μια υγιή σχέση, ωστόσο υπάρχουν και εκείνα που είναι ανέφικτο να συμπλεύσουν. Οι ομοιότητες στον χαρακτήρα τους λειτουργούν σαν ένα απροσπέλαστο εμπόδιο, που πάντοτε θα επηρεάζει τη σχέση τους.

Η αστρολογία υποστηρίζει ότι δύο άνθρωποι που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο δύσκολα θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια υγιή σχέση. Και μπορεί σε κάποια να ισχύει η εξαίρεση, όμως σε αυτά τα τρία ζώδια που θα διαβάσεις παρακάτω, αυτός είναι ένας απαράβατος κανόνας. Η απόφαση να βγουν ραντεβού με κάποιο ζώδιο όμοιό τους, πρόκειται να έχει καταστροφικές συνέπειες - είτε αργά είτε γρήγορα.

Ποια ζώδια είναι αυτά; Ο Κριός, ο Λέων και ο Ζυγός. Αν, λοιπόν, ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και βγαίνεις με άνθρωπο ίδιου ζωδίου, ίσως έφτασε η ώρα να το ξανασκεφτείς.

Τα ζώδια που δεν πρέπει να κάνουν σχέση μεταξύ τους

Κριός με Κριό

Όταν ο Κριός συναντηθεί με έναν άλλο Κριό είναι σίγουρο πως ανάμεσά τους θα δημιουργηθεί μια εμπόλεμη ζώνη. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου, συνεπώς οι εντάσεις και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Ο ενθουσιασμός και η επιθυμία τους να είναι συνεχώς δραστήριοι και παραγωγικοί είναι τελικά αυτό που τους ενώνει. Όσο καλή κι αν είναι η βάση, οι αφορμές για τσακωμούς δεν θα έχουν τέλος, κάνοντας το κλίμα ανάμεσά τους ανυπόφορο. Ακόμα κι αν η σεξουαλική ζωή τους είναι καλή, το έντονο κλίμα ανάμεσά τους, δεν θα φέρει την περιβόητη ισορροπία.

Λέων με Λέων

Ο Λέων είναι ένα γενναιόδωρο και ρομαντικό ζώδιο. Μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί τον συνάνθρωπο, είναι στοργικός και εξαιρετικός συνάδελφος Όταν ένας Λέων βρεθεί σε σχέση με έναν άλλον Λέοντα, τότε τα πράγματα αρχίζουν τα περιπλέκονται. Ο έμφυτος ανταγωνισμός και η ανάγκη να είναι το «πιο λαμπρό αστέρι» δημιουργούν χάσμα και ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα αυτή η σχέση να είναι μη λειτουργική. Το γεγονός ότι θέλει να είναι ηγέτης σε συνδυασμό με το ατελείωτο πείσμα του καθιστούν αυτή τη σχέση πολύ δύσκολη.

Ζυγός με Ζυγό

Ο Ζυγός διαθέτει μια ρομαντική ψυχή, αρκεί να μην συναναστραφεί με Ζυγό. Όσο ευχάριστοι κι αν είναι σαν παρουσία, όση θετική σκέψη κι αν έχουν, η υπερανάλυση και η αναποφασιστικότητά τους δημιουργούν πρόβλημα. Κι όταν ένας από τους δύο είναι έτσι, κάπως αυτό ρυθμίζεται, όταν όμως και οι δύο είναι έτσι, τότε η σχέση αποτελεί τρομερά δύσκολη υπόθεση.

Δύο αναποφάσιστοι άνθρωποι προσπαθούν να πάρουν αποφάσεις για τη ζωή. Εφιάλτης. Δεν θα καταλήξουν πουθενά και στο τέλος αυτής της απόπειρας θα έρθουν σε αντιπαράθεση και θα ανέβουν οι τόνοι, δημιουργώντας ένα εχθρικό περιβάλλον ανάμεσά τους. Ο Ζυγός χρειάζεται στο πλευρό του έναν άνθρωπο που θα τον βοηθήσει να πάρει αποφάσεις, θα του θέσει όρια και θα απλουστεύσει τις σύνθετες σκέψεις του, που συχνά γίνονται λαβύρινθος για τη ζωή του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.