ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (15/10): Ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (15/10): Ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων κοντά στον Ποσειδώνα σήμερα. Το σκηνικό αλλάζει σε σχέση με χτες και η ανάγκη να δημιουργήσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν θα οδηγούν τα βήματά σας παρόλο την αμφιθυμία που μπορεί να νιώσετε.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις ή καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σας βάλουν σε σύγχυση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα ήταν καλό, ακόμη και στην περίπτωση που δεν σας είναι όλα κατανοητά, να ακολουθήσετε την ροή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, κάτι μπορεί να καθυστερεί να ολοκληρωθεί ή εσείς να το νιώθετε έτσι, ωστόσο δεν θα πρέπει να πιέσετε τα πράγματα ή τις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε και να οραματιστείτε το μέλλον σας σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, μία αίσθηση ασάφειας ή ανησυχίας μπορεί να εκδηλωθεί σήμερα και να ψάχνετε τον ιδανικότερο τρόπο να το διαχειριστείτε σωστά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα δοθούν ευκαιρίες μέσα από τις επαφές σας με τους ανθρώπους γύρω σας είτε όσον αφορά τα προσωπικά σας είτε τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να οργανώσετε το πρόγραμμά σας βάσει του χρονικού πλαισίου που σας δίνεται. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, οι καταστάσεις και οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς θα πρέπει ταυτόχρονα να αφιερώσετε χρόνο για εσάς και τις προσωπικές σας ανάγκες παίρνοντας χαρά μέσα από δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, οτιδήποτε προκύπτει σήμερα το οποία ζητά την συμμετοχή σας καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός να μην σπαταληθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα παραμείνετε προσηλωμένη/ος στον στόχο σας και επικοινωνήστε τις ιδέες και σκέψεις σας ανεξάρτητα αν βρίσκετε ανταπόκριση ή όχι. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, μπορείτε να αφεθείτε στη ροή και να πάρετε χαρά από δραστηριότητες οι οποίες έχουν αξία για εσάς είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα έχετε την εύνοια να αντιμετωπίσετε με τακτ και διπλωματία οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στον δρόμο σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS