ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (17/10): Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (17/10): Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η πηγή του νοήματος της συγκεκριμένης Πανσελήνου στον άξονα Κριού/Ζυγού δεν είναι η σωστή ή μη απόφαση που μπορεί να παρθεί. Η πηγή είναι στη δέσμευση που κάνουμε για μια ενέργεια, μια δράση, ένα μονοπάτι. Κανένα μονοπάτι δεν αποκαλύπτει το τέλος του στην αρχή και στο συγκεκριμένο άξονα το μονοπάτι σχετίζεται με τις σχέσεις και τους δεσμούς που κάνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Η συμμετοχή του Άρη, του Πλούτωνα και του Χείρωνα μας θυμίζει πως μόνο όταν γνωρίζουμε τις πραγματικές μας επιθυμίες και βαθύτερες ανάγκες μας μπορούμε να συντονιστούμε με τις αληθινές επιθυμίες και ανάγκες των άλλων και να ανταποκριθούμε με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο μέσω της αποδοχής. Μόνο μέσω της πλήρους γνώσης των επιθυμιών, των αναγκών και της δυνατότητας να τις διεκδικήσουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν υγιή δεσμό. Η αποδοχή, είναι το κλειδί της συγκεκριμένης Πανσελήνου για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα (17/10): Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού

Για τους Κριούς

Η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Η βοήθεια, αυτή την στιγμή, να κινηθείτε προς όποια κατεύθυνση επιθυμείτε είναι πολύ δυνατή.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους

Η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως ό,τι αφορά την καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία και υγεία. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αυτή την στιγμή και θα πρέπει να σεβαστείτε τις αντοχές και τις δυνάμεις σας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους

Σκέψεις και νέες ιδέες φέρνει η σημερινή Πανσέληνος για την προσωπική σας εξέλιξη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους

Η σημερινή Πανσέληνος σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με την έννοια της «ισορροπίας» όπου εσείς κρίνετε πως υπάρχει ανάγκη να το κάνετε.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες

Στα ταξίδια του μυαλού δεν υπάρχουν σύνορα, σας θυμίζει η σημερινή Πανσέληνος και σας καλεί να δημιουργήσετε νέες προοπτικές και να εξερευνήσετε νέα εδάφη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους

Τα συναισθήματα σήμερα είναι ιδιαίτερα διογκωμένα λόγω της Πανσελήνου αλλά είναι αλήθεια πως έρχονται στην επιφάνεια και βαθύτερες επιθυμίες για να βρεθούν τρόποι εκπλήρωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς

Η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας επηρεάζοντας κυρίως σχέσεις, συνεργασίες και καλώντας σας να κρατήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς

Η σημερινή Πανσέληνος σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι για εσάς να είστε προσανατολισμένη/ος σε μία κατεύθυνση, την οποία με σθένος και ρωμαλεότητα υπερασπίζεστε.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες

Η σημερινή Πανσέληνος ξυπνά την επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς, να δημιουργήσετε όμορφες καταστάσεις γύρω σας και να πειραματιστείτε παρά τις δυσκολίες.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους

Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να φουσκώνει τα συναισθήματα και να δημιουργεί μία υπερβολή στις δράσεις σας αλλά είναι αλήθεια πως ενδέχεται να νιώθετε περίεργα όσον αφορά την εργασία ή το σπίτι σας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους

Για κάποιον λόγο η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να κινητοποιήσει βαθύτερες επιθυμίες και να μεγαλώσει την ανάγκη σας για περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες

Μια αίσθηση αβεβαιότητας μπορεί να κινητοποιηθεί σήμερα λόγω της Πανσελήνου και είναι απόλυτα δικαιολογημένο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.