ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (20/10): Κρατήστε χαμηλούς τόνους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

19 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (20/10): Κρατήστε χαμηλούς τόνους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων δίνοντας μια διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο θέλει ιδιαίτερη προσοχή ειδικά αν τείνετε σήμερα να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα χρειάζεται προσοχή με την έννοια ότι μπορεί να μην είναι όλα όσο κατανοητά θα πρέπει να είναι με κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, θέματα αξιών μπορεί να πέσουν σήμερα στο τραπέζι γιαυτό προσπαθήστε να δράσετε διπλωματικά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, μπορεί η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα να σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα, ωστόσο σεβαστείτε και τις επιθυμίες των γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, μια κατάσταση έρχεται σήμερα στις σκέψεις σας και προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να λυθεί. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ένα κοινωνικό ζήτημα σήμερα μπορεί να το νιώθετε βαρύ στον ώμο σας. Μείνετε σε μια κατεύθυνση που σας εκφράζει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά ζητήματα είναι στο προσκήνιο και χρειάζονται όλη την μαεστρία και οργάνωσή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη ημέρα για πολλές δράσεις αλλά έρχονται σκέψεις και νέες ιδέες για ζητήματα που είναι ανοιχτά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να σεβαστείτε τις επιθυμίες και τις βαθύτερές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη απέναντί σας φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται και με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση στην καθημερινότητά σας ενδέχεται να έρθει σήμερα προς μελέτη και οργάνωση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να πάρετε χαρά από ένα προσωπικό δημιούργημα θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής έρχονται στο προσκήνιο. Δώστε τους την πρέπουσα σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.