REAL LIFE TRUE STORIES

Μην τα βάζετε με την AOC: Η απάντηση σε δημοσιογράφο που της είπε «Βρες ψυχολόγο, γλυκιά μου»


16 Αυγούστου 2021

Μην τα βάζετε με την AOC: Η απάντηση σε δημοσιογράφο που της είπε «Βρες ψυχολόγο, γλυκιά μου»
Η Alexandria Ocasio – Cortez δήλωσε ανοιχτά ότι φοβήθηκε πως οι εισβολείς στο Καπιτώλιο θα τη βίαζαν, εκείνη την ημέρα. O παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Fox, Tucker Carlson, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να την ειρωνευτεί για το ζήτημα αυτό. 

Η Alexandria Ocasio – Cortez δήλωσε ανοιχτά ότι φοβήθηκε πως οι εισβολείς στο Καπιτώλιο θα τη βίαζαν, εκείνη την ημέρα. Πώς θα μπορούσε να μη φοβηθεί, άλλωστε; Εξαγριωμένοι οπαδοί του Trump την έψαχναν κι εκείνη έμενε κρυμμένη.

Αυτήν την άποψη δε φαίνεται να συμμερίζεται ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Fox, Tucker Carlson, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να την ειρωνευτεί για το ζήτημα αυτό. 

«Δε νομίζω πως απλώς θα με σκότωναν», είχε δηλώσει εκείνη χαρακτηριστικά. «Πίστευα πως θα μου συνέβαιναν κι άλλα πράγματα». Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, σχολίασε ότι η Βουλευτής θα έπρεπε «να βρεις ψυχολόγο, γλυκιά μου» και πως «αυτό είναι τρελό».

Η AOC απάντησε – πώς αλλιώς; - μέσω social media την επόμενη μέρα. Έγραψε στο Twitter για τον απαράδεκτο σχολιασμό ενάντια των φόβων που μπορεί να έχει ένα θύμα σεξουαλικής βίας, αλλά και για την τάση αμφισβήτησης που εμφανίζουν πολλοί, σχετικά με το ψυχικό τραύμα που τους άφησε η εμπειρία τους.

 

«Δε θα μπορούσα να νοιάζομαι λιγότερο για το τι έχει να πει το σύνδρομο κατωτερότητάς του, αλλά νιώθω ότι οι γυναίκες και οι survivors στη ζωή του, βλέπουν τώρα ότι δε θα τις πίστευε, ούτε θα νιώθυν ασφαλείς μαζί του», ανέφερε. «Πολλοί επιζώντες παρενόχλησης δεν το λένε στην οικογένεια, τους φίλους κτλ επειδή βλέπουν πώς αντιμετωπίζουν τους άλλους».
 

Δείτε ακόμη: Δυνατές φωτογραφίες που περιγράφουν τη γυναικεία κακοποίηση

jenny.gr