Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με τα έξυπνα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG


JTeam

20 Μαΐου 2022

Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με τα έξυπνα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG
Τώρα που πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τα παράθυρα, να φυλάξουμε τη χειμερινή γκαρνταρόμπα και να κάνουμε το σπίτι μας πιο όμορφο.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε με λίγη βοήθεια από τα έξυπνα πλυντήρια - στεγνωτήρια της LG Electronics (LG).

Τα LG πλυντήρια-στεγνωτήρια[1] αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για την φροντίδα των ρούχων, καθώς η πλύση και το στέγνωμα γίνεται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, εξοικονομώντας χώρο και χρόνο. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία TurboWash™[2] καθαρίζουν τα ρούχα σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό κύκλο, ενώ με την τεχνολογία Steam™ εξαλείφεται το 99,9% των αλλεργιογόνων[3], όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα.

Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας Wrinkle care[4], μειώνονται οι ζάρες στα υφάσματα για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Τα ποικίλα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων πλυντηρίων-στεγνωτηρίων συμπληρώνονται από την τεχνολογία AI DD™[5] που προστατεύει τα ρούχα κατά τη διάρκεια των πλύσεων, ανιχνεύοντας αυτόματα την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγοντας τις βέλτιστες κινήσεις. Αυτό προσφέρει υψηλή φροντίδα στα υφάσματα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής.

Jenny.Gr

Παράλληλα, με την λειτουργία ezDispense™, καθορίζεται αυτόματα η δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων σας, μειώνοντας τον κίνδυνο παρουσίας υπολειμμάτων απορρυπαντικού μετά το ξέβγαλμα. Επίσης, αποθηκεύεται ακόμα περισσότερο απορρυπαντικό στο δοχείο για έως 35 πλύσεις[6].

[1] Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο.

[2] Η δοκιμή έγινε από την Intertek και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456: έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών με την επιλογή TurboWash (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.

[3] Το πρόγραμμα Allergy Care είναι εγκεκριμένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και εξαλείφει τα αλλεργιογόνα ακάρεα σκόνης σε ποσοστό 99,9%.

[4] Η λειτουργία "Wrinkle Care" διατίθεται προαιρετικά σε 6 προγράμματα

[5] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019. Κύκλος βαμβακερών με 2 κιλά εσωρούχων σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών της LG (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Το AI DD είναι διαθέσιμο σε 3 τύπους πλύσης.(Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα).

[6] Έως και 20 πλύσεις σε κανονική δόση (φορτίο 5 κιλών). Η δοκιμή έγινε σε εργαστήριο της LG. Πρόγραμμα βαμβακερών και "κανονική" δόση απορρυπαντικού.