Μεγαλώνοντας με Υγεία με σύμμαχο την NUTRAMINS


JTeam

4 Ιουλίου 2022

Μεγαλώνοντας με Υγεία με σύμμαχο την NUTRAMINS
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όρισε το Healthy Ageing ως « τη διαδικασία που επιτρέπει να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε τη λειτουργικότητα του οργανισμού σε επίπεδα που θα του επιτρέπουν να έχει ευζωία (wellbeing) σε μεγαλύτερη ηλικία».

Αυτός είναι και ο στόχος των προϊόντων της NUTRAMINS, μιας νέας εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής που έχει ως στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την υγεία του ανθρώπου.

Αναγνωρίζοντας μέσα από τα επιδημιολογικά δεδομένα τις σημαντικότερες παθήσεις που εμποδίζουν τον άνθρωπο να διατηρήσει τη λειτουργικότητα του καθώς μεγαλώνει, η NUTRAMINS δημιούργησε προϊόντα τα οποία σε συνδυασμό με έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής, συμβάλλουν στη διαδικασία του Healthy Ageing.

Η NUTRAMINS δημιουργήθηκε το 2017 από τoν Dr. Μάνο Αποστολίδη και Σωτήρη Φώλια, δύο παιδικούς φίλους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Θεσσαλονίκη. Από τη μία ο Dr. Μάνος Αποστολίδης, κάτοικος Η.Π.Α. από το 1999, με μακρά εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη επώνυμων συστατικών για συμπληρώματα διατροφής, μεταξύ άλλων Καθηγητής στο Framingham State University και Εντεταλμένος Καθηγητής στο τμήμα Διατροφής του Harvard University και από την άλλη ο Σωτήρης Φώλιας με μακρά επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα δημιούργησαν μία καινοτόμο Ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής, έχοντας ως βάση μερικά από τα πιο προηγμένα φυσικά επώνυμα συστατικά των Η.Π.Α τα οποία χρησιμοποιεί αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά η εταιρεία NUTRAMINS.

Τι είναι αυτό, όμως, που διαφοροποιεί τη NUTRAMINS από τις δεκάδες άλλες εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής;

Jenny.Gr

«Είναι δέσμευση μας να παρουσιάσουμε καινοτόμα διατροφικά συμπληρώματα τα οποία επιβεβαιώνοντας τα αποτελέσματα που υπόσχονται μέσα από τις πολλαπλές κλινικές μελέτες που συνοδεύουν τα επώνυμα συστατικά που χρησιμοποιούμε, θα επιτρέπουν στον καταναλωτή να νιώθει ότι επιτέλους παίρνει αυτό που πραγματικά αξίζει με βάση τα χρήματα που δαπανά» λέει ο Dr. Αποστολίδης. Μία ακόμη διαφοροποίηση της NUTRAMINS είναι ότι αποτελεί τη πρώτη Ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής που δημιούργησε όλη τη γκάμα των προϊόντων της για να εξυπηρετήσει το στόχο του Healthy Ageing. Σύμφωνα με τον κ. Φώλια «O Χρόνος είναι ίσως το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε στη ζωή μας. Δεν μπορούμε να τον δούμε όμως μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε με σοφία. Στην NUTRAMINS λέμε … Ζήσε καλά, μεγάλωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η NUTRAMINS είναι η μόνη ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής που χρησιμοποιεί τουλάχιστον ένα επώνυμο (branded) και κλινικά μελετημένο συστατικό σε όλες τις φόρμουλες που παράγει. Τα επώνυμα συστατικά είναι φυσικά συστατικά που προστατεύονται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα οφέλη τους για την υγεία έχουν αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες που έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά, κατόπιν αξιολόγησης (peer-review).

Η εξασφάλιση καλής υγείας της καρδιάς και ισορροπημένων επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, η μείωση των συναισθημάτων άγχους, η διαχείριση του βάρους, η βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και η ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις σχετίζονται σημαντικά με το Healthy Ageing. Τα προϊόντα NUTRAMINS παρέχουν κλινικά αποδεδειγμένες λύσεις για αυτούς τους στόχους παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για την επίτευξη καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε ανθρώπου και τον βοηθούν να φροντίζει και να βελτιώνει τον εαυτό του κάθε μέρα. Πιο συγκεκριμένα η NUTRAMINS προσφέρει τα ακόλουθα προϊόντα, τα οποία μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα φαρμακεία:

Feelgood με Sensoril® Ashwagandha, GABA και Σύμπλεγμα βιταμινών Β: Συμβάλει στη καλή διάθεση και μείωση του στρες και του άγχους μειώνοντας την κορτιζόλη.

Jointforce με QActin® Cucumber, κουρκουμά, χαλκό και βιταμίνη C: Ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων, μειώνοντας τη φλεγμονή.

Cardiopower με Sensoril® Ashwagandha, σκόρδο, βιταμίνη Β1 και βιταμίνη C: Διατήρηση υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος, μειώνοντας την LDL και τη χοληστερόλη.

Glucofix με KitoMax® Chitosan, κανέλα, χρώμιο και ψευδάργυρο: Διατήρηση υγιών επίπεδων γλυκόζης στο αίμα.

Selfdefence με MaitakeGold404®, Capros® ινδικό φραγκοστάφυλο, πορτοκάλι, ρόδι, φραγκοστάφυλο, κουρκουμά και βιταμίνη C: Σούπερ αντιοξειδωτικό με συμπληρωματικές πολυφαινόλες από πέντε διαφορετικά φυτά και ανοσοτροποποιητική δράση από το καλύτερο Maitake στον κόσμο (MaitakeGold404®).

Vitaprime με Lepticore®, Sensoril® Ashwagandha, Capros® Ινδικό Φραγκοστάφυλο, Κορεάτικο ginseng, ψευδάργυρο, σύμπλεγμα βιταμινών Β και βιταμίνη C: Το Vitaprime είναι ίσως το πιο πλήρες και ολιστικό συμπλήρωμα διατροφής στην ελληνική αγορά που περιέχει τρία επώνυμα συστατικά. Το Vitaprime συμβάλλει στη διαχείριση του βάρους και στο υγιές καρδιαγγειακό σύστημα (Lepticore®), μειώνει τα συναισθήματα άγχους (Sensoril® Ashwagandha), παρέχει ενέργεια (κορεατικό Ginseng και σύμπλεγμα βιταμινών Β), ανώτερη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τη φωτογήρανση (Capros® ινδικό φραγκοστάφυλο και βιταμίνη C), βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος (ψευδάργυρος), καλύτερη υγεία των νυχιών, του δέρματος και των μαλλιών (βιταμίνες Β7 και Β2).