INSTAGRAM

Το Instagram λανσάρει τα Candid Stories, δηλαδή το δικό του BeReal


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2022

Το Instagram λανσάρει τα Candid Stories, δηλαδή το δικό του BeReal
@meta
To νέο χαρακτηριστικό του instagram ονομάζεται "Candid Stories" και είναι εμπνευσμένο από τη νέα εφαρμογή "BeReal". Περιέχει επίσης νέες επιλογές όπως Notes και Group Profiles

Ο χαμός με το app του BeReal εξακολουθεί να κρατά γερά, με το instagram να παίρνει σειρά και να δημιουργεί τη δική του εκδοχή, η οποία θα κυκλοφορήσει ως "Candid Stories". Για να καταλάβουμε όμως τι είναι τα "Candid Stories", μπορείς εδώ να δεις τι είναι το BeReal, πως λειτουργεί και γιατί το έχει λατρέψει η Gen Z, και όχι μόνο.

Όσοι έχουν ήδη BeReal μπορούν μέσα από αυτό να ποστάρουν μια εικόνα, η οποία περιλαμβάνει μια selfie και μια κανονική εικόνα μαζί. Την εικόνα αυτή την ποστάρεις μία φορά τη μέρα, όταν σου έρχεται η αντίστοιχη ειδοποίηση, ενώ αν δεν δημοσιεύσεις την δική σου εικόνα, δεν μπορείς να δεις τι έχουν αναρτήσει και οι φίλοι σου.

Jenny.Gr

Η Μeta πήρε το συγκεκριμένο μοτίβο και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες μέσα από το Candid Stories να δημοσιεύσει μια εικόνα, αποκαλύπτοντας την πιο αληθινή και raw πλευρά της καθημερινότητας σου. Σκοπός είναι να δείξεις τι ακριβώς κάνεις σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, χωρίς φίλτρα και επεξεργασίες. Το νέο εργαλείο έχει ήδη κυκλοφορήσει στη Ν. Αφρική, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και παγκοσμίως.

Εκτός από αυτά όμως, θα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργείς και group chats, αλλά και να κρατάς σημειώσεις.

Jenny.Gr

TAGS