CELEBRITIES

Miranda Kerr: Έχει κάνει sex σε αεροπλάνο!


2 Απριλίου 2014

Miranda-Kerr-GQ-UK-Magazine-May-2014-8.jpg

Τί άλλο αποκάλυψε στο Βρετανικό GQ;

Το supermodel Miranda Kerr μίλησε στο βρετανικό περιοδικό GQ όπως δεν έχει ξαναμιλήσει και αποκάλυψε πράγματα για την σεξουαλική της ζωή.

Η Miranda Kerr είναι εδώ και λίγους μήνες και πάλι single αφού χώρισε με τον σύζυγό της, Orlando Bloom έπειτα από τρία χρόνια γάμου. Η Miranda βγαίνει ραντεβού και το απολαμβάνει, όμως δεν κάνει τόσο sex όπως παλιότερα και αυτό έχει αντίκτυπο και στο κορμί της. "Ένα πράγμα που παρατήρησα είναι πως τώρα που κάνω λιγότερο sex, το σώμα μου δεν είναι τόσο σφιχτό. Όσο πιο πολύ sex κάνω, τόσο πιο γραμμωμένα είναι τα χέρια μου και το στομάχι μου. Με τον Orlando είχαμε πάντα καλή χημεία. Δεν είμαι φαν του one-night stand. Έκανα τον Orlando να περιμένει για έξι μήνες πριν καν τον φιλήσω."

Τώρα, φαίνεται πως η Miranda εξερευνά την σεξουαλικότητά της και ενώ δεν 'ψήνεται' για one night stand, δεν λέει 'όχι' σε ερωτικές συνευρέσεις στα 30,000 πόδια. "Ας το πω έτσι, έχω έρθει οργασμό στον αέρα παλιότερα. Μόνη. Και με παρέα." 

Όπως φαίνεται οι δηλώσεις του μοντέλου άναψαν φωτιές και θα συζητιούνται για αρκετό καιρό...

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

  And that, ladies and gentlemen, is the reason you fly private.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.