CELEBRITIES

Ο Josh Hartnett ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί


4 Ιουλίου 2015

1409311198442_wps_38_EXCLUSIVE_Josh_Hartnett_a.jpg

Το ξεκίνημα του ήταν πολύ δυναμικό. Η εξωτερική του εμφάνιση και ο τρόπος που μιλούσε έκαναν όλες τις γυναίκες να κάνουν τρελές φαντασιώσεις. Πολύ γρήγορα όμως ένιωθε να πνίγεται από την τόση δημοσιότητα και πήρε μεγάλες αποστάσεις από το Hollywood. Μολαταύτα το έρεισμα του στο γυναικείο φύλο δεν το έχασε. Οι φήμες λένε ότι έχει πάει με πάνω από χίλιες γυναίκες. Ο ίδιος πάντοτε γελάει όταν τον ρωτούν κάτι τέτοιο. Πλέον, κόβει κάθε τέτοια κουβέντα.

Ο Josh Hartnett που την τελευταία διετία βλέπουμε στη σειρά Penny Dreadful, γνώρισε το 2011 την ηθοποιό Tamsin Egerton, μια ψηλή και εντυπωσιακά ξανθιά γυναίκα που ταίριαζε στις απαιτήσεις και το προφίλ που έχει χτίσει. Όμως η Tamsin δεν θα ήταν όπως όλες οι άλλες. Ο Hartnett βρισκόταν σε μια φάση της ζωής του που είχε φιλοσοφήσει πολλά πράγματα και ήθελε να αφήσει το παρελθόν πίσω. Με την Tamsin το κατάφερε. Και το κατάφερε στο μέγιστο βαθμό μιας και όπως ανακοίνωσαν οι δυο τους, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Όπως είπε ο ηθοποιός, αυτό το νέο το έμαθε πολύ πρόσφατα και αισθάνθηκε τρομερή έκπληξη, μιας και πριν από δύο μήνες είχε πει σε συνέντευξη του ότι θέλει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο με θέση για μωρό, ενώ είχε πουλήσει και την εργένικη μονοκατοικία του στη Μινεάπολη της Μινεσότα.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.