CELEBRITIES

Η απίστευτη είδηση για την Jennifer Garner και τον Ben Affleck


20 Μαΐου 2016

Οι stars του Hollywood μάλλον είναι λίγο αναποφάσιστοι τον τελευταίο καιρό. Μετά τη Megan Fox και τον Brian Austin Green, οι οποίοι θα γίνουν γονείς για 3η φορά παρά την αίτηση διαζυγίου που έχουν υποβάλλει, ακόμη ένα super couple φαίνεται πως οδεύει προς επανένωση και μάλιστα με ένα μωρό να είναι ο λόγος.

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck, ο χωρισμός των οποίων ξάφνιασε τους πάντες πριν έναν χρόνο, μάλλον έχουν έρθει και πάλι κοντά, αφού εκτός από τις κοινές διακοπές για χάρη των τριών παιδιών τους αλλά και τα στιγμιότυπα που τους δείχνουν σε τρυφερές στιγμές ακόμη κι αν έχουν χωρίσει, μια είδηση τους θέλει να περιμένουν το 4ο παιδί τους!

spl1277966_008

Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την επιστροφή τους από το Παρίσι, όπου πέρασαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με τη Jennifer να φαίνεται σα να διανύει τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Η συγκεκριμένη είδηση μόνο χαρά μπορεί να μας φέρει, αφού αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά και "ήσυχα" ζευγάρια της showbiz. Μένει μόνο να δούμε αν αληθεύουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.