CELEBRITIES

Katie Holmes - Jamie Foxx: Παντρεύονται μέσα στο 2016;


26 Σεπτεμβρίου 2016

Από τότε που η Katie Holmes χώρισε από τον Tom Cruise, τα διάφορα tabloids της έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις. Στην αρχή της χρονιάς, κάποιοι την ήθελαν να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά The Kennedys: After Camelot, Matthew Perry. Μετά από αυτό το "ειδύλλιο", βγήκε η φήμη ότι μάλλον ετοιμάζεται να επιστρέψει στον πρώην αγαπημένο της, τον Joshua Jackson, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν στο Dawson's Creek.

Ωστόσο, το όνομα το οποίο ακούγεται πάρα πολύ τώρα τελευταία είναι αυτό του Jamie Foxx.

Η υποψία πως είναι ζευγάρι άρχισε να πλανάται, όταν οι δυο τους πήγαν μαζί σε ένα φιλανθρωπικό event στα Hamptons το 2013. Και φέτος πολλοί λένε ότι θα Holmes και Foxx θα παντρευτούν.

Ρεπορτάζ μάλιστα του Movie News Guide αναφέρει πως το ζευγάρι έχει πάρει και την έγκριση του Tom Cruise και θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης το Νοέμβριο του 2016.

Φυσικά κανένας εκπρόσωπός τους δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για όλα αυτά.

Να πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αυτή η φήμη για τους δύο γνωστούς ηθοποιούς. Νωρίτερα φέτος, το Us Weekly δημοσίευσε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι είχαν δει την Holmes στο καμαρίνι του Foxx, όταν εκείνος θα έκανε μία εμφάνιση με την Barbra Streisand στο Brooklyn.

Για να δούμε...για να δούμε...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.