CELEBRITIES

H Caitlyn Jenner μιλάει για το πώς έχει αλλάξει η σχέση της με τα παιδιά της


Αφροδίτη Σακκά

25 Απριλίου 2017

caitlynjenner.jpg

Διαβάστε εδώ: Τόσα χρήματα βγάζει η Kris Jenner από τα παιδιά της

Σε σχέση με αυτό, η Caitlyn είπε: "Πιστεύω πως το βιβλίο είναι υπερβολικά ειλικρινές. Είναι η οπτική μου γωνία, και προφανώς όταν γράφεις ένα βιβλίο σαν κι αυτό, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις," είπε. "Έχω πολλούς φίλους που ξέρουν την αλήθεια και ξέρουν τι έχω περάσει και ξέρουν όλη την κατάσταση."

Η Caitlyn, συνέχισε: "Είναι reality show. Είναι δράμα. Απλά, ξέρεις, λυπάμαι που αντέδρασε έτσι, αλλά είναι καλός άνθρωπος και περάσαμε 23 χρόνια μαζί και μεγαλώσαμε, υπέροχα παιδιά."

Η Kris και η Caitlyn έχουν την Kendall και την Kylie Jenner, ενώ μεγάλωσαν και την Kim, Khloe και Kourtney Kardashian. Ωστόσο, μετά την αλλαγή φύλου, η Caitlyn ομολόγησε πως η σχέση της είναι διαφορετική με όλους.

"Τα παιδιά μου έχουν υπάρξει καταπληκτικά," είπε η Caitlyn. "Τώρα, σίγουρα είσαι πιο κοντά με κάποια, παρά με κάποια άλλα. Αλλά αυτό συμβαίνει σε μία σχέση." Η Jenner, επίσης, εξομολογήθηκε πως δεν περνάει όσο χρόνο περνούσε με τα παιδιά της. "Ωστόσο, αναρωτιέμαι, γιατί δεν τα βλέπω όσο παλιότερα, προφανώς, οπότε αναρωτιέσαι, έχει να κάνει με αυτά που πέρασα ή απλά έτσι, ξέρεις τι, μεγάλωσα υπέροχα παιδιά."

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής, παρακάτω.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Kylie Jenner

[gallery-716590]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.