CELEBRITIES

Ο λόγος που η Demi Moore έχασε τα δύο μπροστινά της δόντια θα σας εκπλήξει


Αφροδίτη Σακκά

15 Ιουνίου 2017

demimoore1.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο Ashton Kutcher μιλάει για τη Demi Moore και τις φήμες για απιστία

"Μας έστειλες μία φωτογραφία με το πιο τρελό πράγμα που έχω δει ποτέ," της είπε ο Fallon, κρατώντας μία φωτογραφία της Moore που χαμογελάει και φαίνεται ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στα χείλια της. "Πώς συνέβη αυτό;"

Η απάντησή της δεν ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς. "Έχασα τελείως τα δύο μπροστινά μου δόντια," είπε η Moore. "Θα μου άρεσε να πω πως ήταν από το skateboarding, ή κάτι πραγματικά cool, αλλά πιστεύω πως είναι κάτι το οποίο είναι σημαντικό να μοιραστώ γιατί θεωρώ πως, κυριολεκτικά, μετά την ανακοπή καρδιάς, είναι το πιο θανατηφόρο πράγμα στην Αμερική, αυτό είναι το στρες. Το στρες με έκανε να χάσω τα δύο μπροστινά μου δόντια."

Η Moore δεν εξήγησε πώς το στρες της προκάλεσε την απώλεια των δύο μπροστινών της δοντιών, ως ενήλικη και ο Fallon δεν ρώτησε, απλά συνέχισαν την εκπομπή ρουφώντας ήλιον από μπαλόνια και μιλώντας με αστείες φωνές, ενώ όλο το Αμερικάνικο κοινό έμεινε με το ότι μπορεί να τους πέσουν τα δόντια από το άγχος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.