CELEBRITIES

Η Meryl Streep συνάντησε την Anna Wintour και τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα


Αφροδίτη Σακκά

10 Νοεμβρίου 2017

meryl.JPG

Διαβάστε εδώ: Αυτή η διαγραμμένη σκηνή από το Devil Wears Prada θα είχε αλλάξει εντελώς το ποια ήταν η Miranda

Την Αnna Wintour, φυσικά!

Ναι, η ζωή μιμείται τη τέχνη και τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα στο τεύχος της Vogue για την επέτειο 125 χρόνων του περιοδικού, όταν η editor-in-chief μίλησε με τη Streep για την επερχόμενη ταινία της, The Post και σχετικά με τον φεμινισμό στην εποχή μας.

Στη ταινία, η Meryl Streep παίζει τη φίλη της Wintour, Katharine Graham, που έφυγε από τη ζωή το 2001 και ήταν υπέυθυνη της The Washington Post κατά τη διάρκεια του μεγάλου πολιτικού σκανδάλου Watergate, το οποίο τελικά οδήγησε στη παραίτηση του προέδρου Richard Nixon.

Οι δύο γυναίκες συζήτησαν ακόμα σχετικά με το πόσο επίκαιρη είναι η ταινία The Post, σε μία εποχή που χρειάζεται να ακούγεται η φωνή των γυναικών. "Ένα από τα θέματα της ταινίας είναι το πόσο δύσκολο είναι να υπερασπιστείς τον εαυτό σου," εξήγησε η Streep. "Και αυτό ταιριάζει στη δική μας στιγμή όπου η αλήθεια είναι τόσο άμορφη και τόσο δύσκολη στο να καθηλωθεί..Είναι δύσκολο να ρισκάρεις τα πάντα για να πεις την αλήθεια." Η Streep και η Wintour αναφέρθηκαν επίσης στο σκάνδαλο σχετικά με τον Harvey Weinstein και η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως το συζητά συνεχώς με τις τρεις κόρες της. "Θέλουμε να είναι ελεύθερες. Θέλουμε να είναι περήφανες. Θέλουμε να είναι γυναίκες," δήλωσε. "Αλλά τις θέτεις σε κίνδυνο με το να μην τις ενημερώνεις για την ανδρική ματιά και πώς δουλεύει πάνω σε νεαρά κορίτσια."

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο video.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν το εξώφυλλο της Ashley Graham για τη Vogue δικαίωσε όλες τις γυναίκες

[gallery-715860]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.