CELEBRITIES

Τι τρώει η Emma Roberts μέσα σε μία μέρα


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2017

abaca-591351-086.jpg

Διαβάστε εδώ: Έκανα τη δίαιτα της Kim Kardashian για ένα μήνα και δείτε τι μου συνέβη

"Με τη διατροφή μου κάνω αυτό που νιώθω καλύτερα να κάνω τη δεδομένη στιγμή," είπε στο περιοδικό. "Προσπαθώ να μην πω πως δεν θα φάω κάτι. Αντιθέτως, μένω συντονισμένη με το σώμα και το μυαλό μου και σκέφτομαι, 'Τι έχω όρεξη να φάω;'"

Mερικές φορές αυτό συμπεριλαμβάνει χυμό, μερικές φορές ντόνατς -υπάρχει μία υγιής ισορροπία, σε συνδυασμό με σωματική δραστηριότητα, διαλείμματα για ψυχική ηρεμία και πολύ ύπνο. Τα παρακάτω είναι τα πέντε πιο αναπάντεχα πράγματα που αποκάλυψε η ηθοποιός για τον τρόπο ζωής της:

1. Ενώ η σταρ καταναλώνει υγιεινά γεύματα, συχνά ενδίδει σε ένοχες απολαύσεις. Συνήθως ξεκινά τη μέρα της με έναν χυμό και έναν κρύο καφέ. "Αν έχω ρεπό, θα φάω αυγά, μπέϊκον και τοστ. Λατρεύω τα κλασσικά πρωϊνά γεύματα. Για μεσημεριανό, θα φάω μία σαλάτα με αβοκάντο, κοτόπουλο και ντομάτα. Το βραδινό έχει burger με γαλοπούλα ή σολωμό με σάλτσα τεριάκι ή πόνζου και καφέ ρύζι με μπρόκολο," περιέγραψε. "Χρειάζομαι σνακ ιδιαίτερα όταν δουλεύω. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με το φύκι. Και πατατάκια με γουακαμόλι με κάνουν τόσο χαρούμενη! Επίσης, λατρεύω τα cupcakes, το παγωτό και τα ντόνατς." Κι εμείς, Emma, κι εμείς.

2. Συνήθως γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα. Ενώ γυμνάστηκε δέκα μέρες στη σειρά για την φωτογράφηση στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Emma αποκάλυψε πως η γυμναστική της ρουτίνα δεν είναι τόσο σκληρή όσο μερικών φίλων της. Επίσης, λατρεύει τη γιόγκα και το pilates.

3. Θεωρεί την περιποίηση του προσώπου τόσο σημαντική όσο τη γυμναστική. "Επειδή φοράω τόσο πολύ make up όταν δουλεύω, το να φροντίζω το πρόσωπό μου είναι πολύ σημαντικό για εμένα."

4. Τα διαλείμματα για ψυχική ηρεμία είναι πολύ σημαντικά για εκείνη. "Το διάβασμα είναι για 'μένα ο τρόπος να φροντίζω τον εαυτό μου και να διαλογίζομαι. Αφιερώνω τουλάχιστον 20 λεπτά μέσα στη μέρα γι' αυτό."

5. Η Emma δεν χρησιμοποιεί συνεχώς το κινητό της. Μάλιστα, πολύ συχνά το αφήνει στο σπίτι. "Δίνει στο μυαλό μου χώρο να αναπνεύσει και με κάνει να νιώθω πολύ καλά."

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη διατροφή της Kourtney Kardashian

[gallery-716885]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.